初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
女 1998年8月6日 4:00am
想問愛情 姻緣 thanks
你口才好, 分析力強, 心地善良, 但個性有d孤僻, 財運偏差, 唔好投資, 身體健康但注意脾胃
1)1996.01.16 10am
2) 女
3)愛情 事業

謝謝
你桃花應該好旺先係 異性緣都應該好旺架喎你
有冇話個運持續幾耐?
返工的確有啲女同事,但淨係friends
小弟至今仲係A0毒撚
我係睇緊你一生, 你就算有小三都唔出奇
係, 前者係性格, 本性難移
你財運ok, 賺得到錢, 亦有貴人助力, 亦適合賺女人錢, 你亦唔似係大洗嘅人, 雖然財位有破, 會因為其他原因而破財, 不過勤力搵錢就唔成問題

你桃花旺, 異性緣好, 以你能力要一腳踏兩船都唔難
9點前定9點後
事業上冇咩貴人幫助,主要係要打下關係, 不過你內心似係鐘意打份穩定嘅工就滿足個種人
財運偏差,主要係你洗錢大方守唔住財, 不過你賺錢都算輕鬆
依家仲係A0希望遲d可以如你所言 桃花旺啦
9點後
今年運勢麻麻, 下年會好d, 今年容易犯錯, 亦比較注意人際關係, 但又唔太接受人地意見咁 利申 第一次算人流年, 可以嘅話比返d feedback我睇下出入有幾大
ok, 試下睇3點前, 唔中嘅話同我講返改3點後再試, 不過如果真係時辰解界其實你都有機會兩個時辰嘅性格都會每邊有d

你係咪一個開口埋口都係講錢嘅人?
你係咪外向, 鐘意出風頭, 個性急躁衝動, 鐘意同人爭論, 做實事嘅類型
拍拖次數應該唔多, 而且有都似係自己爭取嘅, 呢世桃花都唔算旺, 你嘅對象都似係你高攀人地嘅情況

呢世婚姻運都係偏差, 多交嘈, 夫為貴, 你老公大男人霸道善變多疑心地狹窄, 基本上你呢世拍拖結婚都要受氣

事業操勞命, 不過都算偏向好, 聲望值好, 你基礎能力高, 除咗係操勞d之外應該冇乜問題
一生夫妻宮凶象, 有拖都拍唔長, 有機會係你嘅問題

桃花少, 就算日後有機會結婚, 婚前婚後都多問題出現, 例如有三角關係, 老公易有外遇

2019年睇怕都冇拖拍, 虛歲31歲之前都冇乜桃花
個性剛毅固執魯莽, 不過都係一個聰明嘅人, 主要係怕你魯莽答錯題之類

愛情機遇少, 應該唔多拖拍, 有機會經歷三角關係, 而且桃花可能帶有是非
我又唔係成日將錢掛係口邊喎
份人比較內向,唔鍾意出風頭,個性的確有時係急躁固執,同人爭論就都比較少,做實事就係嘅
1994 11月2 男 05:00am
想問事業 同愛情
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞