初學算命Lv.1

983 回覆
20 Like 37 Dislike
我諗你近幾年嘅桃花都係突然間就嚟, 又突然間就冇咗, 你依加呢段睇怕都唔例外, 除非撐得過兩年後

係, 早結易離

近幾年係 幾準意思兩年後先會穩定?

唔係 意思係兩年後你會走入另一個十年大運

好 唔該巴打
各位既論說,搞到我好亂啊⋯⋯🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

正常 百家爭鳴, 各有說法
其實我睇完就删 再開過, 係寅時啦.
主要用印/火 喜神 呢十年大運都麻麻
至於屋企點解家道中落, 應該要睇你爸爸先準確知..
就咁睇你八字, 我會估係被官蝦.. 大公司OR政府食咗..
即係尼度你係答我問題? 😅

你唔係問番 時辰係咩, 同幾時行咩運好咩
一開始嗰個係我答你架

對,咁行乜運好?

主要用印/火 喜神 最好當然火運
呢十年大運都麻麻
下年轉大運已經好D了
你唔係問番 時辰係咩, 同幾時行咩運好咩
一開始嗰個係我答你架

對,咁行乜運好?

主要用印/火 喜神 最好當然火運
呢十年大運都麻麻
下年轉大運已經好D了

終於擺脫食屎運。🙏🙏🙏🙌
1997 02 06 女 04:10
想問事業同愛情

係咪鐘意有錢/年紀大嘅人 異性緣好, 似多人追但拍拖少

事業運幾好, 不過應該同d同事冇乜幾個啱傾, 你應該算做野上心嘅人, 嚟緊十年都會順利
2001年11月24日 下午3:55
想問今年學業 我究竟會喺澳洲留學定喺香港讀書?thanks

利申:遲咗報香港嘅大學,依家仲未有interview/offer

好大機會走出去

1989年11月4日 已時 9-11am
事業搵工? 應該適合做邊行業 點發展好
thx

你1989年出世, 依加都成30歲, 好奇點解係問適合做邊行, 你係打算想轉行?
就咁睇你事業運算係比其他人舒服賺錢, 唔太需要勞心勞力先係

一直事業發展不理想 想知道做邊行先岩 都算係想轉行因為想了解多點 freelancer/長工 /政府部門,邊類行業較合適 謝!

政府工/服務業都適合, 似係要有仔女之後先會工作順利

天生勞碌命, 一生都奔波勞碌, 口才了得, 如果係從事靠把口搵食嘅職業絕對冇問題, 性情脾氣起伏不定, 加埋把口, 小心有小人, 身體麻麻, 有機會積勞成疾, 大機會患癌症, 大則注意肺同氣管, 小則注意腰,手, 口
1995年7月1日 上午11:15 男

想問事業,正財,偏財,橫財運

如果你買股票, 輸嘅多。

天生守唔到財, 有錢就洗, 或者用嚟比自己享受, 正財運ok

事業算勞碌, 你親力親為, 有忙無休, 不過會受上級賞識, 有創業嘅命, 但建議慢慢一步一步嚟。
巴打都好準喎

我係唔多想讀 但始終拎個degree好啲
所以仲努力緊

係鐘意有錢仔 但唔望嫁入豪門定咩
係想改善到自己生活就夠

情運就唔知 我都5年冇拍拖

你今年先19歲就已經5年冇拍拖。。
忍埋今年明年啦, 後年開始轉行十年桃花運

咁係唔係有機會識到中產?
可唔可以睇埋財運 覺得巴打好準
要繼續努力 我會等你覆

你老公似係有樓嘅人 中唔中產我就唔識分, 不過你婚姻都係算差 一定多口角, 關係差

破財格, 草唔到錢 洗腳唔抹腳
停係#696

利申:遲咗報香港嘅大學,依家仲未有interview/offer

好大機會走出去

何解啊 thankssssss巴打
你今年先19歲就已經5年冇拍拖。。
忍埋今年明年啦, 後年開始轉行十年桃花運

要繼續努力 我會等你覆

你老公似係有樓嘅人 中唔中產我就唔識分, 不過你婚姻都係算差 一定多口角, 關係差

會唔會差到離婚收場...
唔該曬巴打
要繼續努力 我會等你覆

唔該曬巴打

初步睇有機會嘅 實際要再深入細微咁睇先知

好大機會走出去

冇咩點解 你流年運程極大機會率會離鄉別井

唔該曬巴打

初步睇有機會嘅 實際要再深入細微咁睇先知

明白 我隨緣算了 唔洗深入睇啦!唔該曬
好大機會走出去

巴打 我講得唔清楚啊唔好意思 我一係今年喺香港讀 一係出年3月去澳洲讀啊 澳洲今年讀書係冇可能 咁巴打都係覺得我會走?

利申:今年十二月會去澳洲搵朋友玩
試下3點後

你係咪口才好, 心地善良, 性格內斂穩重, 樂天好玩樂, 容易妒忌人或者計較?

口才一般啦,轉數都叫做有少少嘅
心地善良同性格內斂穩重都係嘅,份人係幾鍾意玩,唔鍾意束縛
妒忌同計較又唔係好算,不過有時會諗點解人地會係咁,自己反而係咁 羨慕成分居多

咁當你3點後

拍拖機會多, 桃花旺, 不過容易陷入三角關係

事業多變動, 而且職場上應該冇咩人啱傾投契, 事業難有成就, 大機會係低下階層

口才一般啦,轉數都叫做有少少嘅
心地善良同性格內斂穩重都係嘅,份人係幾鍾意玩,唔鍾意束縛
妒忌同計較又唔係好算,不過有時會諗點解人地會係咁,自己反而係咁 羨慕成分居多

咁當你3點後

拍拖機會多, 桃花旺, 不過容易陷入三角關係

事業多變動, 而且職場上應該冇咩人啱傾投契, 事業難有成就, 大機會係低下階層

發覺你兩個時辰嘅性格際遇都每邊有d
性格就似3點後
情運就似3點前

巴打 我講得唔清楚啊唔好意思 我一係今年喺香港讀 一係出年3月去澳洲讀啊 澳洲今年讀書係冇可能 咁巴打都係覺得我會走?

利申:今年十二月會去澳洲搵朋友玩

係, 你命格係似出遠門發展嘅人
94年4月11日 晚上十點

男定女
第一句好似準身邊啲熟fd有時都無喇喇防我
但想知以家個男朋友有無得修成正果

因為想換工,想知道要吾要做變動定創業

感謝大師巴打先

你現任係咪d 有氣量, 有義氣, 心直唔轉彎抹角唔講大話個種人?

我講野通常心直口心快,以前成日疾到人,以家叫好左;通常啲fd有事揾我我都一定會秒回或者出黎,咁樣算吾算?

我問緊你現任男友
19981031 1108am 想問健康 愛情 事業。感謝巴打!
94年4月11日 晚上十點

男定女

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞