初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
你嘅一生桃花運幾好, 不過你虛歲25至34歲嘅桃花係麻麻, 即係你4年內應該愛情運都普通

同埋你事業運都係麻麻, 唔上唔落咁, 千祈唔好亂咁投資
咁啫係出唔到pool就算出到都會係渣男呀
拿, 風水嘅野只能參考, 你今年應該唔容易考得到

愛情方面, 總括嚟講你一生嘅愛情運都麻麻, 不過近十年都算係你一生入面比較好嘅十年, 指緊虛歲23至32歲, 今年係有機會拍拖

不過如果你係夜蒲開個d, 就小心d, 冇就無視呢句
其實你講得出呢句你應該都心裡有數
呢個時間好敏感, 你最好搞清楚你係19:00前定係19:00後出世, 不過通常我都當你係19:00後架啦, 唔中嘅再改

係咪比較霸道, 好勝, 妒忌心重, 記仇, 無理取鬧?
大師,4年期間會唔會都冇拖拍
如果唔上唔落係咪最好跟住上司安安穩穩會好過自己升上去?
同埋自己都有動力儲錢,不過投資方面自己性格諗太多,淨係儲都得個諗字
我可唔可以問埋性格
會唔會係因為性格問題先搞到咁差
1990 11月2 15:45 男
想問事業發展,同幾時會有姻緣?唔該大師
你嘅一生桃花運幾好, 不過你虛歲25至34歲嘅桃花係麻麻, 即係你4年內應該愛情運都普通

同埋你事業運都係麻麻, 唔上唔落咁, 千祈唔好亂咁投資
大師,4年期間會唔會都冇拖拍
如果唔上唔落係咪最好跟住上司安安穩穩會好過自己升上去?
同埋自己都有動力儲錢,不過投資方面自己性格諗太多,淨係儲,投資都得個諗字
其實你4年內都係有機會拍拖, 不過有都唔太順利, 甚至都係無法結果嘅

事業方面, 咁講啦, 唔想你因為我嘅一向而影響你嘅前程, 其實你有升職嘅運, 事業運普普通通都可以代表你上咗位但係唔太順利, 會心煩呀, 勞心勞力咁囉, 咁呢d就係自己去克服咗佢
總之盡量唔好轉工, 唔好轉公司, 唔好亂投資
1991年4月3日 男
阿媽唔知講真定講笑咁話我亥時出世(冇其他資訊來源啦唯有信住先

想問我會唔會繼續一世單身,又會唔會搵到我鍾意嘅工作呢
你應該係聰明女嚟
仲要係好醒目個隻?
靈活變通, 學習能力強, 第六感敏銳, 老謀深算, 話中有話?

如果對方冇返咁上下智力, 應該同你溝通唔到。甚至你嫌人地低Level, 都懶得講咁多廢話?
啱啊,仲有冇詳細啲
所有都唔好既嘢黎既
其他嘢呢
都幾準,
但嚟緊8年都桃花唔好又結婚率高好似有d矛盾
定係8年後先結到婚
咁事實你真係唔好嘅性格多
好個方面就。。。獨立囉, 都算醒目嘅

愛情方面, 一生嘅愛情運都普普通通啦, 有愛情但維持唔耐? 應該都多人溝你

其實你智慧方面幾好, 不過考運麻麻地
即係代表, 你遇到嘅人, 如果唔係你嘅, 好快會分開, 係你嘅話, 好快就會結婚 失去嘅只係過眼雲煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞