初學算命Lv.1

983 回覆
20 Like 37 Dislike
中曬!巴打好勁
我之前比錢出邊算都係講同一翻說話
咁我做邊行會搵得多錢?
幾時遇到真命天子?
唔該巴打

無意冒犯,如果唔中就最好
頭先睇多次你嘅姻緣,我諗你好難搵到真命天子
睇完之後令我覺得你嘅桃花好似都係只求短暫,例如試過就算/玩完就走咁,
咁我唔知係你定係人地問題啦,不過建議你帶眼識人先好結婚,
否則你婚後都唔係咁順利,有機會離婚/出現第三者

你平時份人應該都成日講錢/注重物質?
其實我未夠功力去睇人事業唔答得唔得
唔想誤人前程

Btw 我之前搵過一個頗有名氣好有經驗且唔平既風水師睇 同你講既野一模一樣

咁係咪代表我蝕咗
回水呀
中曬!巴打好勁
我之前比錢出邊算都係講同一翻說話
咁我做邊行會搵得多錢?
幾時遇到真命天子?
唔該巴打

睇完之後令我覺得你嘅桃花好似都係只求短暫,例如試過就算/玩完就走咁,

唔想誤人前程

Btw 我之前搵過一個頗有名氣好有經驗且唔平既風水師睇 同你講既野一模一樣

好奇一問,收咗幾錢

唔想誤人前程

好奇一問,收咗幾錢

3000hkd/30 mins
學你話齋 d錢黎得快去得快😂

唔想誤人前程

咁係咪代表我蝕咗
回水呀

你講多d財運,事業運
比錢你賺又點話

咁係咪代表我蝕咗
回水呀

你講多d財運,事業運
比錢你賺又點話

得得得,即刻博咗條老命幫你算爆佢
紫微斗數
你少年時期學運不利
事業運幾好好到可以從商嗰種

都係呀,今年retake,差一分入到想入嘅科,但啲野其實我識,操左paper好耐,有啲運氣問題
師兄我貴人運係咪唔差?我都諗過從商/讀law之類

你貴人運係幾好

我曾經聽過個師博講我條命係唔知點武曲坐命,紫微天府對七殺,其實姐係點?
我反而係有時會勝負感虛榮心好重,搞到得罪一d人,好好勝,其實呢個係唔係我條命先天問題?會唔會影響到個貴人運?

咁係咪代表我蝕咗
回水呀

你講多d財運,事業運
比錢你賺又點話

咁係咪代表我蝕咗
回水呀

你講多d財運,事業運
比錢你賺又點話

好的👌🏻

樓主
#
1996/11/19 10:47am 女
想問愛情

你係暫時呢個post入面口才最了得嗰個

你桃花多, 不過應該都係爛嘅多
2019/04/13 0200am 女
想問下愛情

唔洗算都知10年內冇拖拍
0分重作
1993 10 05, 1100am
想問事業

要搞清楚係11點前定11點後, 不過當住你係11點後先如果係搭正11:00會有誤差, 唔中再改

事業上,近十年應該都差, 指緊虛歲22至31歲
想問愛情

幾時會有正桃花?

1995年6月21日 3:20am 男
想問下事業同愛情 唔該曬巴打
想問愛情

幾時會有正桃花?

初步睇你虛歲24至33歲桃花麻麻地
係咪仲同d前度有情絲
呢個歲數應該會結到婚, 不過婚後都未必順利
1999-10-15 15點55分35秒 女
想問學業 愛情

你愛情有d咩問題你桃花非常好wor

學業運都ok呀, 不過最近可能會辛苦少少

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞