初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
結果意思係結婚?
好奇插兩句咀
這個盤應不是財壞印,因為即使行才運,原局財星仍然冇根。反而印星在原局有兩根,故印星比財星強。
學業方面無心機,大概因為原局木氣太重,這是木多火塞之象。
同理,家道中落可歸咎於木堅金缺與木多水縮,即是父親祖母脫不了關係吧?
父親與祖母關係不差,只係被姑丈因賭而敗了所有⋯我尼個盤只有火,先能救,所以,都係晚年運⋯🙏🍻
應該多拖拍, 不過都易分手, 似係鐘意有錢 / 年紀大d嘅人, 婚姻易破, 建議遲d結婚
你會有追求者或者暗戀你嘅人, 但你未必會揀, 你會去追你鐘意嘅嗰個人, 但似係鐘意d後生仔而且佢係未玩夠個種人, 感情生活應該唔順利
智慧平庸, 唔算叻又唔算蠢咁, 成績應該都唔高, 不過都算順順利利
一生桃花多, 維繫難, 分手有機會嘈得幾勁, 今年應該比較差, 有機會鬧分手
工作算輕鬆, 不過你似係唔太識享受嘅人, 事業多變動, 可能成日轉工或辭職, 易受上級賞識, 有機會多應酬, 有就應酬下拓展下人際關係好d

桃花旺, 異性緣好, 拍拖機會多, 不過怕你未睇真人地面目就已經J出血個種人, 無法自拔
九.二年二月.廿.一 十六時
問下愛情
咁當你3點後

拍拖機會多, 桃花旺, 不過容易陷入三角關係

事業多變動, 而且職場上應該冇咩人啱傾投契, 事業難有成就, 大機會係低下階層
可以咁講 不過你個case大概係愈拍拖愈關係唔好, 連維持一個好嘅關係都未必容易做得到
1990年6月13 凌晨4點
男 想問 姻緣同事業(本人做電工)
唔該曬巴打
所以如果早結會容易離?可以睇到最近衣段感情嗎
我諗你近幾年嘅桃花都係突然間就嚟, 又突然間就冇咗, 你依加呢段睇怕都唔例外, 除非撐得過兩年後

係, 早結易離
識鬼咩 分分鐘你識得多過我, 咪玩小弟啦
祝你好運
機會好大, 而且對你發展都好好
希望係唔 因為而家煩緊去唔去到個度
去唔到就要留係香港
同而家個女友都可能要分開
總之煩
咁我諗你最後可能係揀女
但女友就係係外地
姐係要過去?
雖然過到去 比留香港好
但而家未知
拿呢d抉擇當然係問你自己
不過純粹我自己睇, 你遠行係冇問題, 事業會比香港好, 本身以為係你香港有女朋友, 點知係外地 咁我覺得你最後都似係會過外地多 純粹風水佬9up
感覺幾準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞