初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
愛情運普通, 後生時會比較受歡迎, 不過有開花無結果, 你佔有慾應該算強, 而且你用情不專, 第日如果結婚都有機會有第2個女人

事業運普通, 升職機會唔多, 職場冇乜知己, 唔算勞碌, 有機會係做技術工人/為人服務嘅工作

身體本質健康, 但好易比人傳染, 腸胃應該麻麻, 另外注意下手腳筋骨外傷
1994年1月21 早上11點

之前都有算過, 想聽下你點講

想問事業,健康,財運thanks
唔覺有 就算有都唔係好野
今年有少少機會, 錯過咗可能要2023
3點前桃花
一生機會極少, 就算有都唔長久, 結婚機會唔大, 就算結得成婚, 老婆出軌機會都好大

3點前事業
機遇差, 冇貴人扶持, 有機會同上司老闆不和, 一生事業平順冇乜大突破

3點後事業
工作唔穩定多變動, 似係做低下階層, 難有成就

3點前健康
身體健康但腸胃差

3點後健康
身體狀況普通, 腸胃腎臟尿道都差
[member]1978年8月29日17時 女[/member]
好準
想知幾時有拖拍
哇..不過都thankyou巴打
你咪算過
或者下年
健康一般, 注意糖尿

事業勞碌且多變動, 難升遷, 離職頻繁
事業勞碌命, 有機會要做出賣勞力嘅工, 或者從事金融/公共服務, 但只要勤力就有機會上到位, 學多d進修多d亦有幫助

財運算唔錯, 搵得到錢, 亦有投機嘅運, 錢長賺長有, 而且你唔算揮霍嘅人, 大致冇乜問題

愛情運普通, 拍拖機會普通, 不過都有d桃花同異性緣, 結婚運差
2000年7月11日 0715am 女
想問愛情 事業 同財運
Thx
大師指點下小弟,剛剛比人解僱,近排失業,遲D會搵散工番,過多—排讀番書進修一下
本身返咩工
適合出遠門工作, 勞碌命, 工作唔穩定, 有機會做靠把口搵食嘅工, 錢難賺, 為人節儉但難守財
建築管工
可以幫我睇埋愛情嗎巴打~
Sor衝左出黎柒
義氣佢有,佢對其他人都無咩所謂,都肯幫人做野
但邊有男人未講過大話吾轉彎抹角呢個我吾識答
從商但我吾知做乜咩好巴打有無啲靈感
有我都自己做咗先
唔希望你因為我嘅一句而決定自己未來嘅職業, 不過你自己本身係打算呢世都做呢一行? 進修都係打算向呢行發展?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞