初學算命Lv.1

983 回覆
20 Like 37 Dislike
你要確定自己係17:00前出世定係17:00後
暫時睇如果當住你係17:00後出世的話, 你桃花應該好旺先係

竟然係咁....我係1720左右出世
未出pool 我覺得我係孤獨命

巴打可唔可以講多d 我既愛情運
身邊個個都好精彩,自己就A0....

你無論一生愛情運, 定最近愛情運都係好旺, 但不過旺得嚟都唔係好嘅桃花, 可能係有桃花之後不了了之個種

係咪關你性格事? 你似係d脾氣唔係幾好, 係咪比人感覺係幾cool? 但實際內裡幾熱情個種
男 1998年9月30日 早上8點 開刀生

講明先, 開刀生未必準呢個情況其實最好知道本來預產期係咩時候, 我照幫你睇, 唔準都比返d feedback我

你係咪口才幾好, 心思多變, 脾氣急躁, 容易諗埋一邊, 死要面?

sorry未夠功力算, 師傅表示開刀係格硬改咗你條命 所以用開刀時間算得唔準 但係用預產期我又唔知計你咩時辰好
1997/02/09 12:30 女
想問下健康同事業 thanks

一生健康睇落唔錯, 通常有事都係應該係關皮膚/口腔/氣喘?

事業上你唔太穩定, 建議做d穩定嘅工作

無咩大病,小病都係呢三樣或腸胃不適,通常都好快好,不過一有小病就成日好緊張同埋有藥物敏感
巴打介唔介意講埋財運

一生財運唔錯, 但唔好投資
事業運差, 而且天生勞碌命不過人緣還好, 上司對你應該幾好?

你好大機會嚟緊4年內結婚

你係咪女強人個種, 乜都自己攬哂上身嚟做
得閒+無聊得制, 試下幫自己練習

我要強調
1.我仲係初學, 好多野都唔識, 所以未必準
2.志在為自己練習下, 導師強調熟能生巧
3.業餘性質, 得閒先覆
4.不收費, 初學, 所以唔準或者唔合你意都勿插, 感激萬分
5.勿相認

有興趣想比我練習嘅就留低:
性別, 出生年月日, 出生時間(必須)
想問咩

女 19931006 中午十一點幾十二點
問姻緣同工作

又唔洗咁驚 你自己有能力唔信自己, 信我呢個風水佬
竟然係咁....我係1720左右出世
未出pool 我覺得我係孤獨命

你無論一生愛情運, 定最近愛情運都係好旺, 但不過旺得嚟都唔係好嘅桃花, 可能係有桃花之後不了了之個種

係咪關你性格事? 你似係d脾氣唔係幾好, 係咪比人感覺係幾cool? 但實際內裡幾熱情個種

最尾你形容既性格都似似地
比較慢熱d,有時面對男仔可能更唔知點
對住frd 又on99,成日引到大家傻笑

可唔可以算到幾時結婚?

多謝巴打咁花時間幫我地算,今年出到pool 請你食飯 !講真!留tg 比我

最尾你形容既性格都似似地
比較慢熱d,有時面對男仔可能更唔知點
對住frd 又on99,成日引到大家傻笑

可唔可以算到幾時結婚?

多謝巴打咁花時間幫我地算,今年出到pool 請你食飯 !講真!留tg 比我

聽日見到心儀嘅對象, 試下胸壓佢, 應該搞掂

33歲前好大機會結婚

出咗pool真係請食飯再搵我啦

想問姻緣 事業
多謝Ching

女😭😭😭😭😭😭

1997/7/20 0800 香港出世
想問學/事業,姻緣,財運
同埋想知自己適唔適合去外國讀書做嘢

利申未試過問八字

無意冒犯, 你性格方面應該都幾惡劣
係咪非常地固執, 非常地躁底, 係咪成日會講大話好要面? 同埋係咪好鐘意食野, 甚至身形略胖?
其實依家最大猶疑係轉工定留 因為依家份工係第一份工又已經做左幾年

麻煩曬 理解嘅
單身左好耐點算好

其實你今年有機會拍到拖, 加油

想問姻緣 事業
多謝Ching

男定女

你頭腦應該唔錯, 醒目而且轉數快

你睇落冇乜心機工作? 係咪成日轉工/失業?

你成世仔桃花其實唔錯不過應該有女一段時間, 然後又單身一段時間, 再有女一段時間咁

頭腦唔可以話醒目 識少少變通
都係冇乜心機做野既
桃花就唔多準啦 不過異性朋友唔少 但冇咩發展空間

#

你唔係問過啦咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞