初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
想問下我適合咩工作?因為我到而家都幾迷惘
應該唔係.. 你條命都幾難睇, 要對下. 細個屋企唔算有錢, 但都過得HAPPY?
我覺得就應該係身弱不從.. 雖然算係殺印相生,
可惜行財運殺重印死克埋自身, 內向怕事但內心其實衝動的, 不過官太多被人壓住, 敢怒不敢言. 有壓力, 想上進但運未到
才壞印都係, 不過係讀書唔好吧..
你嘅婚姻會嚟得比較遲, 而且大機會離婚, 夫妻緣薄

職業方面, 政府定空姐都有機會, 不過更大機會做唔長

有機會讀到但係考得未必好
咁你要諗下點改善財個方面
有機會冇 即使有婚結都有機會破
最初係去工聯會報興趣班 之後跟師傅
嚟緊幾年學業運都唔錯

桃花應該都旺
你應該非常地咸濕 有艷福, 但感情生活麻麻

事業機遇普通, 冇乜人賞識
愛情運普通, 唔算多, 有開花通常最後無結果, 多波折, 會為咗d小事而嘈, 而你亦偏向壞個方面諗。

事業多變動, 你做野應該hea底但算有才華, 應該有上司賞識, 但切忌唔好自視過高或者睇唔起人
試下3點後

你係咪口才好, 心地善良, 性格內斂穩重, 樂天好玩樂, 容易妒忌人或者計較?
天生勞碌命, 女強人工作狂格, 不過會有相對嘅成就同回報 加油

不過事業同愛情的確兩難全, 一生愛情運差 拍長拖少, 短暫桃花多
停係#626
好多都啱架wor 功力未夠唔係好識睇啱邊行, 金融又得, 中醫又得, 教師又得
咁樣。。。。多謝你巴打
細個屋企係做生意,過得開心,我出事世後就家道中落,(原因睇下你算唔算到)👍曾經風光一時⋯由細到大都係無心機讀書,不是讀書材料⋯
可惜行財運殺重印死克埋自身, 內向怕事但內心其實衝動的, 不過官太多被人壓住, 敢怒不敢言. 有壓力, 想上進但運未到 ,對,你講得好啱⋯
唔怪得出面咁多師傅八字紫微雙修
哈,單以八字能夠算到,過D而經去到神既境界⋯⋯我係屬於身弱不從吧?行乜運好🍻
口才一般啦,轉數都叫做有少少嘅
心地善良同性格內斂穩重都係嘅,份人係幾鍾意玩,唔鍾意束縛
妒忌同計較又唔係好算,不過有時會諗點解人地會係咁,自己反而係咁 羨慕成分居多
男 1994年11月12日 20:45
想問咩
感情同事主
謝謝樓主
你應該非常地咸濕 有艷福, 但感情生活麻麻

事業機遇普通, 冇乜人賞識

你點睇到
中定唔中先, 唔中就當我9up
唔係唔中既 你睇子女宮天姚?
即係寅時係啱?
好唔該你我自己讀嘅course係accounting同finance所以就諗將來係咪喺哩啲方面發展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞