初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
我做個行都叫多女仔做但事業叫岩岩起步 所以未feel到掛
anyway 唔該曬巴打
睇你發達嘅定義係咩, 一億嘅話應該冇你份
想問姻緣
你桃花應該超級好好多人追?

財運一生都普通, 起碼搵得到錢又草得到錢咁, 發達就應該冇你份

你人緣應該好好, 對你事業好大幫助, 至於進修呢樣野其實唔講風水, 對任何人都係好事
聰明,熱情奔放,固執,多疑,

財方面,洗錢快,即使你唔想洗,都會有其他原因會破財,最好咪投資

復合應該唔成功

健康普通,注意頭腦脾胃腎虧傷神過勞
學業方面虛歲14至23歲都唔順利

復合機會亦唔大
你愛情方面,似係一塌糊塗,異性緣唔錯,似係會自己爭取,但同時你似係會出軌偷食個d,應該性生活好頻繁?

健康一般,小病特別多,大病嚴重上嚟可能會有cancer
桃花都ok嘅 但好似全部都係爛桃花咁
咁如果第時考紀律部隊適唔適合?又或者適合咩工種?
要確定你係11點前定11點後,11點正同11:01係兩個時辰,我當住你係11點後先,唔中再改

你係咪非常固執霸道暴躁個d?

你拍拖係咪通常對方年紀大過你?

事業方面有好有壞,吉處藏凶,多變動或者唔穩定,怕你學野三分鐘熱度而學藝不精,呢方面自己注意下
應該唔算係非常固執霸道暴躁,固執都有D
但係霸道暴躁就絕對唔係
自問脾氣唔錯,好控制到自己脾氣
不過學野方面的確係幾三分鐘熱度

至於拍拖對象係咪多數大過自己,我仲係A0 我都想答你
咁姐係差唔多會順利返?
咁愛情運方面如何呀?麻煩哂
不要忘記我喔
係學業好似麻麻地,係咪自己唔想讀?

情運多波折,另外你係咪鐘意有錢仔?

1997.2.19 11:00-12:00左右
想問未來事業運如何?會否搵到滿意工作?仲有同另一半感情會否有大變化(變好or變差)?
你嘅性格幾特別 係咪比較自我中心嘅人?少少自大,唔易信人,缺點係自視過高

愛情運應該麻麻,一係就自己唔想拍拖,一係就d人唔敢接近你?

事業運都係辛苦命多,返工可能冇咩同事同你fd? 似係自己做自己野少同人交流個種
係咪一個成日講錢嘅人
脾氣唔好,容易諗埋一邊?
不過人緣好似唔錯

有桃花,不過好大機會出現三角關係

事業算唔錯,主要係你做得到野,繼續努力
男定女 當住你男先

事業上主要係人際關係事,多d打好關係就好d,不過天生唔易受上司賞識

財方面,似係搵幾多洗幾多,唔洗錢會身痕個d?
係咪成日唔覺意放咗電比人都唔知? 異性緣應該幾好,但可能會犯桃花

工作運普通,一係自己做錯野影響,一係唔受人賞識提拔
1999年8月2日 丑時 男
想問家庭,健康,桃花及一生順利和富貴嗎?
感激不盡謝大師🙏🙏🙏🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞