初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
我講第2個Comment 唔係你,
第一個係你
咪嗰D 從格, 專旺格 嗰D囉
明白 唔該你
btw我以為你話覆錯係一直睇錯人
然後我又話你準
搞到我有啲老尷
明白 我會注意🙏🏻謝謝大師!
但坎坷方面 一直擺係心 囉囉亂
可以算埋我男朋友嗎 我現家男朋友97年4月20日 夜晚8點幾 但唔知830前定後🙏🏻可以算到嗎?謝謝
唔好呀! 要覆落去 我覺得都準呀 加油呀巴打
唔知咩嚟 係子平八字嘅野?
係咩 我對你嘅回覆好似冇講d咩野準wor
係咩 就算唔準你都好有心呀 話曬係初學 我已經覺得好勁 欣賞呀巴打
不過我覺得都有準呀 未來既野我就唔知啦 至少我勞碌命都準呀 感情方面其實我覺得都準準地 但又唔想認係準
多謝你嘅鼓勵
我會幫你睇埋落去
從頭幫你睇過一次

愛情方面嘅問題, 似係主要出自你自己身上, 可能你本身就想法消極, 睇唔開諗埋一邊, 或者會因為d好小嘅事同對方企硬, 所以你嘅坎坷其實都包含咗好多波折同埋容易分手, 所以你最好就睇開少少啦

你男朋友脾氣好似幾差衝動, 易暴躁, 唔認輸, 但你應該係鐘意d斯文正直男

另外, 算得唔中就最好啦, 你男朋友似係d風流男, 同你應該幾多親密接觸 佢似係性慾特別旺盛, 日後亦似會亂搞關係嘅人, 異性緣好, 一句講哂就係似周圍食女嘅人

最後又講講你性格, 似係d唔太計較, 心胸廣闊嘅人, 智慧同口才方面都唔錯, 特別係口方面, 但同時又心直口快, 講多錯多

不過睇返你兩個嘅婚姻, 其實雙方都似係未來嘅另一半

最後希望上面講你男朋友嘅壞話係算錯啦, 亦唔想你太迷信因為我嘅說話而杞人憂天, 最怕你因此而諗更多做更多, 唔覺意管多咗你男朋友
好感謝大師感情方面勁準 我就係咁既人 所以小嘈下既次數都真係幾多下 我會盡量睇開d 架啦
男朋友脾氣都講得好準😂 有時見佢發脾氣就想打佢
但我男朋友暫時好乖乖 希望將來唔會好似你咁講啦
性格方面都準😂咩都好準 唯一係我覺得自己智慧口才都好廢哈哈 但講多錯多就絕對岩 我成日都係咁得罪人
放心 我好小管佢哈哈佢好乖
見到巴打咁詳細既分析真係好感動 唔該曬呀!!!
另外,其實見到你算人大部分都準 初學黎講都已經好勁
祝你日後成功做師傅
其實睇錯人好難準
除非好似網上嗰D 大包圍
本身係諗住再睇, 不過無SAVE 到 第2次睇錯咗人地嗰個姐
吓... 你係咪真係學過...
我上網係咁E 睇咗1個月左右已經睇到基本野...
格局同身旺弱嗰D..
我都唔係學八字
搵窿捐
2000年 8月 17 日 晚上8點 女
勞煩曬
想問桃花
1999 10 28 22:27 女
今年學業情況點 同埋將來會從事咩行業
唔會夜蒲飲酒 不過都真係短暫既多
可唔可以問埋學業
你係咪口齒伶俐, 但心直口快
轉數快而且多計多鬼主意, 但固執, 甚至有d man, 唔計較, 爽直, 樂於助人

事業方面主要小心因為自己把口得罪人, 但概括嚟睇事業方面好多野都係靠自己嘅多, 多野做+忙+勞碌

異性緣好, 桃花都多, 應該唔洗擔心冇拖拍
脾氣同處事方面係咪有d急躁, 自負, 容易諗埋一邊, 不過行事都叫有執行力, 想法樂觀而且肯幫人, 有頭腦有計劃

愛情方面, 桃花旺, 基本上係人地主動接近你, 容易出現三角關係, 冇拖拍嘅話今年大機會有拖拍

事業忙碌, 冇貴人助力, 而且知音難求
你聰明而博學, 乜都鐘意學下, 但樣樣都係半桶水唔精, 唔夠自主自動自覺, 你外向, 見識廣博, 不過脾氣變化大, 心浮氣躁, 有衝勁但固執

份人鐘意玩樂, 異性緣好, 人緣好, 多朋友, 不過應該唔太多拖拍

破財格, 洗錢大方, 搵得來洗得去, 唔洗錢唔安樂咁, 不過你財運算唔錯, 起碼搵得到錢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞