初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
咁可能真係我算唔準 我睇到嘅係佢會遇到好嘅桃花, 不過比較難結果
今年應該冇
天生勞碌命 不過勝在你份人勤力, 只要有貴人幫助你嘅時候就會變得更順利

你異性緣同桃花運可能係全post暫時最強
男定女又唔寫

同埋要確定自己係9點前定9點後
時辰差1分鐘就唔同咗
異性緣好, 桃花旺, 不過情運路上一生多波折, 大多數都有開花冇結果。
男定女
竟然
有時會幾mean但好多時都唔會表現出嚟
固執就固執嘅,所以決定咗嘅嘢無乜人會阻止到我
都算要面嘅人
但躁底同講大話就無乜,因為我個人比較嫌麻煩,嬲一陣/收埋一陣就無事
好鍾意食嘢就中咗不過身形算中等偏瘦,無咁易肥
異性緣好, 愛情運差

事業屬於一生勞碌命, 不過睇落你職位應該唔低
btw師兄,事業同姻緣介不介意講詳細啲?
就嚟grad想知自己啱做咩類型嘅工
同埋其實而家有男朋友,想知同佢將來會如何
Thanks
咁大獲
之後會窮?會唔會有咩時間有轉機
窮唔窮唔知, 不過我睇到嘅係你成條命都比較平凡, 事業運難有成就, 財運亦唔係好, 呢世都可能賺唔到咩錢, 只能努力搭救

咁當然, 我都唔係必定準嘅 唔需要信哂一個風水佬, 人定勝天架啫

你覺得自己學野算唔算慢?
唔算掛 我算學野快易上手既人 讀書算順利 唔洗點特別苦讀入到HKU 跟住畢業而家做野 算學得快所以老細都信得過我 算係上位上得快
因為好想幫屋企做好家族生意 然後有自己既事業 所以好想知自己事業運
我會再努力啲
會唔會根本係我算得唔中
你性格係咪固執個d?
脾氣暴躁, 容易無理取鬧?
為人都正直, 光明磊落, 不過d風格成個老野咁?
係咪草唔到錢, 成日都覺得自己或者屋企都好唔夠錢用?
1997年11月13日 凌晨3點後
想問性格 姻緣 事業🙏🏼🙏🏼
希望吾會太遲啦😭😭 謝大師
都中大半
好既 謝謝🙏🏻
咁我想問事業方面我努力會唔會之後會有成果或順利dd
我身體方面還好嗎 唔該曬辛苦曬!
我唔係做健身嫁 做採購
想轉行 做考政府啲officer 位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞