[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(81)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
頭po FAQ幾耐冇update

想買返隻玩下但發覺同年幾前睇冇乜分別

以前平玩玩過ue900s 雜食向

有冇推薦可以留意下
連登耳機po全部都係Sony打手嚟
除咗Sony其他全部都係垃圾
總之買Sony實冇錯
索尼大法好
手機冇3.5插
想入手DT 990 Pro加埋Fiio E10K夠用?平時打下機聽下歌
你用iphone? 如果係插條jer用都好吧 條jer幾好聲的
我阻止你 仲要唔好試M9
如果唔係會成日心思思

請問大家a1 digital係咪伏架 我見佢se535 special edition 賣得特別平
se535係伏
Push
Thank you
我用緊535加電話
聽開人聲
想問下依家買綠仙女...但唔知加邊部PLAYER好
想求下咁多位推薦
綠仙女手機都推得好好
各巴打,新手想入坑,陣間出MK搵耳機,
主力聽Jazz 同 流行曲, 2000到有咩推介?
M9真係好撚正
M9 手機推唔推得到
完全冇問題
之前用開A12t/U12同SR15
不過依家懶得制唔帶袋所以好少用 用e3000+iPhone 多
如果用700-800蚊買條ORB lighting to 2.5JJ iphone用會唔會好on9? 定用屋企粒AK XB10算
7 800蚊買到咩
大家好
之前棄坑過,手頭上暫時得番k3003le , er4xr
間唔中搭車聽歌會直插Sony電話

最近換左iphone, 想知貴既lightning線 同原裝線分別大唔大?
睇中orb 同best audio dolla

其實有諗過向方便性屈服,想買n5005,好似唔錯,跑步又用得,大家點睇? 但有啲人話連k3003都不如
上網同人買未用過
fw01 和暖, fd01 微暖
係咪JVC 出嗰隻? 有咩特點呢
fw01 : 低頻層次感豐富回彈快, 人聲清脆, 高音延伸度佳, 包圍感強烈. (不過隻野出左一段時間 )

fd01 : 高音亮麗, 人聲清脆, 樂器線條清晰定位好, 空間感好寬廣, 低頻量不多.
謝巴打,陣間去試下先

呢兩隻Iphone都推到架可? 我見你地好多都話電話推唔到耳機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞