[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(81)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
想問下DT 990 Pro要咩推最好?想呢隻耳機再加modmic 咁樣好唔好
恭喜你!
訂左乜調陰!?

可惜佢得3.5

我3.5果邊冇煲過
Listening
monitor d低頻量聽睇去好似無listening咁有感情
就係買多條線改4.4
可以架?
You power powerful
好有先見之明
Just ear佢以前原本有出4.4頭原裝線 後來停咗產 得返3.5頭當配件咗咁配返 因為4芯可以拎出去比人改4.4
買左小黑磚加M7
M9好正但唔夠錢買
咁call 我拎貨時都問下可唔可以配多條先
聽住先啦
都好好聽架喇
你有時間就去問啦 我問咗佢話要2-3個月 到貨拎埋差唔多
反而Z1R可能我唔係幾帶到 唔係幾啱聽
我第一次帶都覺得帶唔到. 又諗住咁貴都係算啦.
但見到咁多人話正
之後試多次 (我Sony fanboy 死都要試到為止)
真係靜靜地聽左半個鐘.
開始Feel 到個魅力.

返屋企再諗來諗去...
再去試多次.
ok
俾錢.
你去左做耳印未?
定係今日上Sony 俾錢?

估唔到你最後都係落訂喎!
一出已經想買 只係嗰時唔想特登上灣仔做模 先買fitear 依家最後都係買返對just ear

紅日未有得約做模

不過我見好似無咩人訂 出咗成大半年都係去到6x號 number 希望快d
咪住先je條線有機會三芯黎,你都係問清楚好d
有冇人用ak 用tidal係唔可以offline streaming?
唔可以down歌轉offline聽
定係淨係得我咁⋯⋯ 小弟sr15
跟機嗰個tidal app係唔得offline
要自己裝tidal app先得
佢之前有4.4版 之後先cut咗
想問大家prefer開high gain 較細音量定唔開high gain較大啲音量好?
對對耳機都唔同 你要自己試先知
唔該師兄!
用緊IE80,屎忽痕想入隻M7+zx300,btw死窮撚一個有冇人阻止我
買大法嘅話點解要阻止你
係我會揀m9+電話用著先 之後再算 不過自己喜啦
作為想換DAP嘅人我支持你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞