[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(81)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
ak70mkii (fate)
plenue L
m11前日先買未比較到,我主要係買黎玩streaming
zx300依家主要係出街用,連1000xm3
另外我聽開日本歌手,古典
用緊ier-m7, major, solaris
streaming我諗而家依部ak100ii夠做
但有時d野都係諗住一部起兩部止
歌路唔同試過m7 唔夾自己
點解DMA泛音買UE CM 仲叫人做耳傳統印,而唔係去代理做Digital scanning ? 究竟邊種好啲?
cls換改個4.4頭都咁撚多款 點撚揀
得一隻可以揀 pentaconn ofc
數碼唔使等咁耐,代理做完耳印章手,唔使半個月已經收到成品。
ctm香港係咪算冷門牌子?好似好少人講。

自己訂左隻ct500,唔知要等幾耐
本身用緊dp100想升級dap,
試聽咗黑磚真心正,
想問而家買黑磚邊度會扺d?
感謝
代理收唔收錢? 即係digital 可以慳返四舊水。

如果要自己做耳印交返去舖頭,不如上網訂直接寄俾ue。
因為DNA用嘅UE CM代理係佢母公司 而唔係thinking group 香港得thinking group有UE digital scanning
http://www.ieel.com.hk/company-milestone.php
自己睇
我問過UE嘅
Intellitech Electronics Enterprises係其中一個Authorized Dealer
成千蚊
即係thinkinggroup 同dma都係代理,但係dma冇槍。所以如果想掃耳就要去亦軒買
有冇巴打用過Ultrasone個部Naos dac?
細細粒咁 買唔買得過
DMA會答你UE CM係ECT代理架
如果想掃耳就去亦軒 letsgo啦
用緊n3ap
返到屋企有一邊唔見咗
請問有冇地方可以淨係買一邊?
真心想知非派膠 感謝
用緊fitear est zx300,想問下有無邊條4.4頭既線推介
平時聽開女聲多
最近幫條原裝線換左4.4頭
聽感係好正
但原裝3.5mm 係L 頭
而家4.4係直頭
擺落褲袋係咁un 住un 住
個線頭仲成日屈住
驚好快打殘
再換過4.4L 頭定直接換過條原生4.4L 頭嘅線好
thinkinggroup 回覆:

你好,多謝你的查詢。
很抱歉,因為DMA所售賣的UE訂制耳機並不是經我們思維集團訂制的。所以在DMA訂制的客戶並未能使用立體數碼技術制件耳模。
如有任何問題請與我們聯絡和查詢。
行貨zx300仲有無送緊套
我買個時老細叫我去sony換
但係上網睇又好似過左期

cayin部n6 mark2真係有d性趣
打去sony問下 應該就冇得買一邊 或者搵下二手
Bispa啦 除非你一定要L頭
咁快有實物圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞