緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike

永遠唔肯講自己野搞到唔知點同你keep住傾

認真 好多都係一問一答 對方好似對你完全無興趣咁 明明係佢選擇左你

同意,咁點解佢地要參加

其實只係需要幾句,就feel到夾唔夾嘴形

Agger

yo 絲

有故仔?

小弟好想知第二round 有無暫定大約幾時左右開始....前日先發現有呢個計劃 好有興趣想join CV已打好

最少完左今次既一星期後
結果係聽晚11點公佈定係其他時間?

又要先到先得 又要咁夜公佈既話

姐係想我呢啲日日5點起身嘅唔洗訓?

利申 又要玩又要屌

公佈後又唔洗你先到先得搵人傾
你真係咁急咪用手機上

你搵到另一半既話真係要多謝我
唔係我提一提
你依家仲懵盛盛咁
到時啲絲打比人揀哂
你就真係食自己

唔洗你提
我就好得閒既
小弟好想知第二round 有無暫定大約幾時左右開始....前日先發現有呢個計劃 好有興趣想join CV已打好

最少完左今次既一星期後

期待

永遠唔肯講自己野搞到唔知點同你keep住傾

認真 好多都係一問一答 對方好似對你完全無興趣咁 明明係佢選擇左你

同意,咁點解佢地要參加

Agger

yo 絲

有故仔?

願聞

同意,咁點解佢地要參加

Agger

yo 絲

有故仔?

願聞

留名下一round
等結果
留定名睇人上post叫春話 唉永遠的零
結果將於聽日晚上九點公佈

.........................男.......女
參加人數........510.....196
最高票數.........24......111
零票................151.......3
零票(%)..........30%.....2%
有151人零票

.........................男.......女

仲要明晚
十個位都仲要有30%零票好慘情

一定係我

我一定係零票絲打

仲有成功配對數目為 78 對
冇選擇到任何人既用戶亦會被DQ
今次真係
香港人選特首
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
無票
陰公10個位都有30% 0票
d票集中晒係邊d男度
零票個啲 不如死左佢 網上識人都可以零票 現實咪比網上更不堪

又唔一定既
可能文字表達得唔好先咁
後補揀人好緊張刺激
後補揀人好緊張刺激

後補簡人 會唔會睇到埋佢既CV?
定係只睇到id NO. ?

忍唔住 笑了
已經有預感係零票 好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞