緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike

我唔清楚 不過覺得一樣興趣好快無野傾 除非果樣野係超大範疇

其實興趣好多但冇打出黎 因為想突出嗰樣野
Lm等睇史上0票絲打誕生

咁大家唔係要吹水鬥多票㗎嘛
要講到真實ge自己先會有機會試到夾ge人
如果唔係吹得兩嘴就收皮就無意思

重點係往往票數都集中係吹得既人身上

例如以前M字頭個冚家產

我屌你呀 仆街仔

傻子

邊撚個召喚我 報上你高登之名

求戀期揀十個
希望報名同揀人日數自動化後可以縮短。現階段嚟講都好似太長。
希望報名同揀人日數自動化後可以縮短。現階段嚟講都好似太長。

報名都OK 揀人就真係可以
係啦, 成熟左可以寫明晒日期, 幾時做乜幾時cut off
十個有七八個女仔都話自己本身份人比較靜,慢熱,但識耐左or熟左就好多野講,好嘈,咩都講一餐etc
呢段野就黎變百搭性格 ,而家我當呢段野係廢話
十個有七八個女仔都話自己本身份人比較靜,慢熱,但識耐左or熟左就好多野講,好嘈,咩都講一餐etc

我覺得呢段野有d人真係咁 要傾耐左就會多野講
台妹會唔會睇唔明口語CV 唔敢揀
屌呢個計劃好殘酷
之前個個都玩過 match返黎都住大西北
約出黎慘過去死

利申:長期零票
台妹會唔會睇唔明口語CV 唔敢揀

有台妹咩想揀
想問24號deadline左大約幾時會出結果同再回頭揀人?

其實好多巴絲都係咁性格唔係好social,對熟人先好玩得多野講,我都係咁打

聽聞有份票后cv係吹出黎 不過上面n字頭果巴打講果位應該係真女神

邊個?我識咁多票后級

有村

佢有玩,巴打們good luck

好驚中伏 第一次玩

真女神級喎 中咩伏

再上面、有人話份cv吹出黎

呃你做咩

其實好多巴絲都係咁性格唔係好social,對熟人先好玩得多野講,我都係咁打

係呀 因為我自己本身都多野講 但對感情方面就比較慢熱 所以識到呢d慢熱人啱晒

吹下水啫

真心揀左幾個工程
身邊冇咩女安心d 同埋識得個d都大多單純少少
係唔知工程會唔會揀返我咋

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假
五天工作的表示: 輪班嘅就不了

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦

係 高質既 去啲app show下樣
一日都有十幾個男add你
唔需要係度等一兩個工程師add番你

我玩app 核數師 工程師主動add我
利申 無身材 死矮妹 個樣on9 少cute呃到人
都已經好多呢啲佬搵
你話 如果你靚 仲要有身材 律師都主動搵你添啊

真心揀左幾個工程
身邊冇咩女安心d 同埋識得個d都大多單純少少
係唔知工程會唔會揀返我咋

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦

都已經好多呢啲佬搵

app果d
仲有一樣好重要,職業同作為男朋友高唔高質完全無關係,除非只係想賣個樣/自材/西比個高人工ge人包養啦

matchup呢到搵好少錢,唔須要係乜師乜師有樓有車高薪人士都可以rd rd都一大堆票甚至票王 唔係鬥高人工,巴打們努力

跟住10次完場有9個上黎叫春話配中果個唔出聲 2個一齊鬥慢熱啦

跟住10次完場有9個上黎叫春話配中果個唔出聲 2個一齊鬥慢熱啦

同意,我見到女仔話佢慢熱,都不了

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦

都已經好多呢啲佬搵

app果d
仲有一樣好重要,職業同作為男朋友高唔高質完全無關係,除非只係想賣個樣/自材/西比個高人工ge人包養啦

matchup呢到搵好少錢,唔須要係乜師乜師有樓有車高薪人士都可以rd rd都一大堆票甚至票王 唔係鬥高人工,巴打們努力

巴打 準呀

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦

都已經好多呢啲佬搵

app果d

係架
有d cv 講自己有車 其實唔洗囉
唔會因爲有車而揀你
其實搭公共交通工具仲方便
次次入去都過哂報名時間
又唔寫下輪幾時開始..
其實點解要快,覺得依度其中一個優點係慢, 等d搵快餐既人無心機
其實點解要快,覺得依度其中一個優點係慢, 等d搵快餐既人無心機

邊有快餐丫呢到 大把人相都唔會比,唔好話約見

邊有快餐丫呢到 大把人相都唔會比,唔好話約見

見到樣就定生死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞