緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
Cv 有問題要修改可以send email比我
只限出錯/有合理理由 (更新cv唔會修改)

改一次要重新upload過所有cv一次 (需要一至兩個鐘時間)
所以只會改一次 之前send左話#NAME% 既巴打唔洗再send

上面位絲打改一個字今次可以幫你改埋
只限今次

唔該哂你啊巴打
有個女仔話係O1睇下有無得發展
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

A同O差好遠喎 佢都寫到咁 我諗都係有司馬昭之心多

唔好咁啦我真係打錯咋 我同左admin講
但講完先知啲人已經down哂excel講黎都冇用

本身想簡絲打你
見到o1就無簡到

未到deadline應該仲可以揀過既我諗
不過我自己都唔清楚個system係點樣運作
我份cv寫得咁hea總覺得無女仔會揀我
見到之前match到又鍾意既人有參加
望見cv 講既野,個心突然拿住拿住
以為已經放低左

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行
以為已經放低左

你咁都認到
Cv 有問題要修改可以send email比我
只限出錯/有合理理由 (更新cv唔會修改)

改一次要重新upload過所有cv一次 (需要一至兩個鐘時間)
所以只會改一次 之前send左話#NAME% 既巴打唔洗再send

上面位絲打改一個字今次可以幫你改埋
只限今次

唔該哂你啊巴打

Admin幫我del走一個啊 我個profile 出現咗兩次
以為已經放低左

你咁都認到

熟識又陌生

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

未必嘅 有時長篇大論先冇咩心機睇

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

我份cv好似得兩三行
Hea到爆
因為我唔知點樣形容自己
btw 其實有心揀唔洗6日咁耐嗎?

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

我份cv好似得兩三行
Hea到爆
因為我唔知點樣形容自己

形容自己真係好難

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

我份cv好似得兩三行
Hea到爆
因為我唔知點樣形容自己

形容自己真係好難

形容外表係最難

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

我份cv好似得兩三行
Hea到爆
因為我唔知點樣形容自己

形容自己真係好難

我覺得要傾下先知岩唔岩傾
得文字描述好唔準

揀好左啦
揀唔到十個
太多冇咩心機睇
真係好random 咁揀左幾個
撞下運氣睇下match 唔match 到

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

我份cv好似得兩三行
Hea到爆
因為我唔知點樣形容自己

形容自己真係好難

我覺得要傾下先知岩唔岩傾
得文字描述好唔準

Agger, 同埋雙方都要主動行前一步,肯開口講野先得
有冇巴絲之前玩過成功一齊左架?

揀好左啦
揀唔到十個
太多冇咩心機睇
真係好random 咁揀左幾個
撞下運氣睇下match 唔match 到

因為IT9樓主朋友需要不定期OT
預留啲時間可以係weekend做野
以後會將啲野automate就可以快好多

其實唔難
我都唔知點解我每次都咁認真揀 明知之前玩左幾輪都遇唔到EXACTLY好岩傾既

又用左兩個幾接近三個鐘去揀

差唔多20個去揀10個 幾過癮

O1絲打我唔會揀你啦 本身睇落份CV係OKAY但一睇O1真係嚇死

有 但好後悔開始得太快 其實真係要了解再深入啲會比較好

其實唔難

Easy ,7月到呢家仲未嗌過1次交
我都唔知點解我每次都咁認真揀 明知之前玩左幾輪都遇唔到EXACTLY好岩傾既

O1絲打我唔會揀你啦 本身睇落份CV係OKAY但一睇O1真係嚇死

上面有解釋

你中意啦
無計我typo
好多人話寫得hea與唔hea會影響自己match up
其實好睇你語言表達能力同對自己嘅認知
上一年咁上下時間玩過之前個緣份計劃(有四次,之後停左),憑住果份cv都識到幾個好女仔
其中一個係 細細粒 好識打扮 真係文青型女生

文字係抽象嘅嘢,你要點樣像自己用文字具象化出黎好考功夫
寫得hea但人哋睇得明就會揀你
索得詳細明白你但唔岩心水都會唔揀你
著眼點落返去識一啲同你岩傾岩夾嘅人好啲,無止境識人係好痛苦
試過約幾個網友出黎玩,但最終都係無疾而終
利申:新版緣份計劃第一次參考

對自己認知及點樣表達到吸引到人係重點
呢樣都做唔到仲點有可能會個人吸引到異性
並唔係有d乜看似優點都打哂落去就有女

咁又係 有時文字style好影響
例如有d巴打一果打晒d優點
自信、孝順、風趣、好學、勤奮⋯⋯
唔知點解會篩走呢d 感覺個人個feel會好死板

唔知道大家點選擇
我講果啲係參考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞