緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
太長氣發覺電腦睇show唔曬
希望唔好too long no read

曲線自爆

點解揀人要揀成五日 有冇得短啲啊...

好想同人match到啊
岩岩發現大家寫得好詳細(男同女都係)
我寫得好hea 咁
會唔會最後冇人match 到

利申:真絲

比你啲資料我 我match你

我個ID 算幾前下
有緣會match 到
大前題年齡要符合我要求

你要求咩先 90後?

25+
發覺好多都21-23

唔使怕,我29,只揀25+,放心 無乜25加
其實揀10個,感覺上match到都未必係真心,收皮機會好高,因為你只係10個候選人既其中一個, 我覺得下次可以少番d
其實揀10個,感覺上match到都未必係真心,收皮機會好高,因為你只係10個候選人既其中一個, 我覺得下次可以少番d

其實你係咪眼殘 絲打揀十個都只會match到一個 同埋match唔到既話依家個機制好似改左做先到先得 有回頭票都只可以match一個 好似係

其實你係咪眼殘 絲打揀十個都只會match到一個 同埋match唔到既話依家個機制好似改左做先到先得 有回頭票都只可以match一個 好似係

利申番無玩 上一輪個絲打keep到依家 準備去馬

第一post主

第一post主

我代人開post咋 做乜
我寫得好hea 咁

我都覺自己打得好hea

hea打x3
第一次玩唔知路

same

same

我都係呀 唔同真係會變左陪跑
我唔想呀

講真,CV hea打勁小字,一般唔會簡. (又冇左個名額)
點知你係咪認真 定上網玩下就算 .
我寫得好hea 咁

我都覺自己打得好hea

hea打x3
第一次玩唔知路

same

same

我都係呀 唔同真係會變左陪跑
我唔想呀

講真,CV hea打勁小字,一般唔會簡. (又冇左個名額)
點知你係咪認真 定上網玩下就算 .

我覺得各有market姐 實有人鍾意睇論文 亦有人唔想睇咁多 覺得簡而精係最好
又有人上黎求match求pm

預左架啦
啲仔個個都外表正常 ok斯文 四四正正 咁點解出街仲會有咁多柒頭既 我覺得啲仔普遍柒頭扮正常樣 仲會比高幾cm自己

呢個真 男正個個都正常 斯文又唔差
真心咩
25+絲打表一土
樓主 我有事想揾你 應該點樣pm你?
25+絲打表一土

25+絲打表示好快skip左好多人
大過自己嘅人選擇唔多
同埋普遍呢個range嘅巴打都比較鍾意旅行同電影

d女夠係啦 雖然好似好衰咁 但次次都貨不對板 咩叫帶得出街 朋友話靚 正常樣 d男仔話佢ok同得意
我唔會再信架喇! 咩叫小肥呀 我睇唔通 點解 打句真話姐 有幾難 咁遲早都會見架啦 做咩要咁 咁又何必呢

多謝解答
改做十個一方面增加巴打配中機會
另一方面如果多於1個選擇配中 只係配到雙方都放大家係比較高位置果對
而且十個只係最多 要放一個都可以的
啲仔個個都外表正常 ok斯文 四四正正 咁點解出街仲會有咁多柒頭既 我覺得啲仔普遍柒頭扮正常樣 仲會比高幾cm自己

真心咩

可能真心呢

多謝解答
改做十個一方面增加巴打配中機會
另一方面如果多於1個選擇配中 只係配到雙方都放大家係比較高位置果對
而且十個只係最多 要放一個都可以的

我唔係講緊配中既機率,而係講緊人心既問題,試問揀10個同5個點會沒分別,揀5個既時候,即係迫你sort淨5個可能真係想發展既,而10個變相有5個可能係水泡
sorry for1999,唔知你明唔明我想講乜
樓主我email左你
快啲去睇下啦

真心咩

女既其實都一樣
見過2個寫少肥但出到黎1d都唔少
冇寫kg又有個肥字既我一定skip
有幾耐時間揀?
好想快d出result ah
錯過左
玩過tinder呢啲app
每日差唔多有12個男仔選擇我
我可以慢慢挑選
總括啲男仔條件唔差

上次玩呢個覺得太少男仔選擇
好多細過22歲
想快 你樣又ok
配對app真係唔錯

hea打x3
第一次玩唔知路

same

same

same

Same
D人作文咁好有心思

作到千字文咁,唔想睇

same

Same 啲人真係打好長 驚無人揀自己

same

same

same

Same
D人作文咁好有心思

作到千字文咁,唔想睇

same

Same 啲人真係打好長 驚無人揀自己

Same 第一次玩 我都嚇左嚇 原來可以打到咁details
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞