緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
今期好多花生食
我份cv寫得咁hea總覺得無女仔會揀我

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

未必嘅 有時長篇大論先冇咩心機睇

我份cv好似得兩三行
Hea到爆
因為我唔知點樣形容自己

有部分女仔既cv真係幾有心去寫
之後再睇返自己份cv...
今期報唔切名 係咪睇唔到CV架喇
有無人可以SHARE俾我睇下 想知自己MISS左咩機會
岩岩睇左男仔個邊 個個都千字文 好大競爭 BTW自己都好鬼多野寫 希望有人揀啦

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

我份cv好似得兩三行
Hea到爆
因為我唔知點樣形容自己

得寫左兩三行
其他女仔都寫得好好
性格吸引我都想識
岩岩睇左男仔個邊 個個都千字文 好大競爭 BTW自己都好鬼多野寫 希望有人揀啦

我都係每樣寫左20幾隻字
利申唔係無心玩 但係我覺得唔洗寫咁detail,d字眼夠中point 就得
認真地揀左10個
係咪未到deadline都可以無限修改?
睇緊仔仔cv

係咪可以揀男仔 我填左no佢冇bam我

利申唔係無心玩 但係我覺得唔洗寫咁detail,d字眼夠中point 就得

Agger
揀人都係睇中唔中到自己岩既
太長反而冇心機睇
認真地揀左10個
係咪未到deadline都可以無限修改?

係咪一定要揀哂十個

我都覺 所以我由之前玩第二輪開始已經轉哂做POINT FORM但仍然好多野寫 好彩以前有人欣賞 最多人揀個次好似七個定九個
女仔d cv好多睇到最後先話自己眼鏡控
好多黑框眼鏡撚
一路扮工一路飾 終於揀剩10個 (我有選擇困難的w)
仲要排序

建議樓主下次可唔可以唔排序...揀咗10個人+揀對方嘅原因就得

Same 冇男仔揀我
我得寫左幾行

我份cv好似得兩三行
Hea到爆
因為我唔知點樣形容自己

得寫左兩三行
其他女仔都寫得好好
性格吸引我都想識

我覺得多定少真係冇關係,有關鍵字係KEY POINT.
我見到有ON9 or痴線呢d字眼都會揀佢.
呢類cv都係一句起兩句止.
都係個句,百貨應百客.
仲要排序

建議樓主下次可唔可以唔排序...揀咗10個人+揀對方嘅原因就得

揀既原因好緊要 我覺得係關鍵黎 點知今次純粹填數字?

咁今次就算MATCH唔到啲人都只會順住位次揀 有啲唔合理
仲要排序

要排序架?我以為冇所謂
好多黑框眼鏡撚

岩哂眼鏡控
仲要排序

要排序架?我以為冇所謂

第一頁懶人包有寫
3. 填寫想認識既對象十位
(每人睇到對象CV的ID同次序都係random)
(排序影響配對結果)
仲要排序

揀既原因好緊要 我覺得係關鍵黎 點知今次純粹填數字?

咁今次就算MATCH唔到啲人都只會順住位次揀 有啲唔合理

所以要學會取捨 先更加珍惜

唔排序只會令到絲打一回合有多於一個contact
唔明順住位次揀係咩意思
玩過tinder呢啲app
每日差唔多有12個男仔選擇我
我可以慢慢挑選
總括啲男仔條件唔差

上次玩呢個覺得太少男仔選擇
好多細過22歲
想快 你樣又ok
配對app真係唔錯

配對ADD 咩人玩多

咪傻啦,玩呢到樣ok ge 10個得1,2 個(大約係指對異性黎講第一眼就有吸引力果d )
咩四四正正,五官端正,皮膚好,正常樣
頭幾次玩仲會有堆好young ge 上黎出聲講話咩: 一個就夠 ,比我match 到一個對面都真心玩就會發展 我真係唔睇樣

老屎忽笑到成地腸

笑死
其實有得睇樣先 有職業顯示先最好
遲啲一show樣大家無嘢好講咪仲老尷
我玩過一次
啲男仔選擇真係極少
女既個個話自己中上
好心啦 靚就靚 唔靚就唔靚

係我眼中葉劉都係中上 wtf
玩過tinder呢啲app
每日差唔多有12個男仔選擇我
我可以慢慢挑選
總括啲男仔條件唔差

上次玩呢個覺得太少男仔選擇
好多細過22歲
想快 你樣又ok
配對app真係唔錯

配對ADD 咩人玩多

咪傻啦,玩呢到樣ok ge 10個得1,2 個(大約係指對異性黎講第一眼就有吸引力果d )
咩四四正正,五官端正,皮膚好,正常樣
頭幾次玩仲會有堆好young ge 上黎出聲講話咩: 一個就夠 ,比我match 到一個對面都真心玩就會發展 我真係唔睇樣

老屎忽笑到成地腸

笑死
其實有得睇樣先 有職業顯示先最好
遲啲一show樣大家無嘢好講咪仲老尷

睇樣睇職業先的話 玩app比較好
就係冇樣睇先呢度先有存在意義
雖然最後結果都要靠自己努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞