緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
我之前玩matchup都玩左十回,大部分傾傾下就無傾,hea覆失蹤都有,我icon有放開自己相,每個都比機傾而家再玩,希望match到個我唔洗再玩既男仔

有d 就算彼此fd zone 左大家都照傾
我之前玩matchup都玩左十回,大部分傾傾下就無傾,hea覆失蹤都有,我icon有放開自己相,每個都比機傾而家再玩,希望match到個我唔洗再玩既男仔

樣子問題?

唔明點解明明大家都放相 正正常常傾左排都俾人彈鐘

樣子唔正常無罪啊

我樣絕對正常,無移位無中輻射囉
外表唔係一切,性格先緊要
我都唔知點解會咁
希望參加既人,雙方都可以攞出誠意去傾,唔好不停要一方講晒都唔出聲或hea覆
希望參加既人,雙方都可以攞出誠意去傾,唔好不停要一方講晒都唔出聲或hea覆

冇錯,玩咗幾次對面都好似冇乜心機想傾

樣子問題?

樣子唔正常無罪啊

我都唔知點解會咁

我都比女玩左好多rd 不如今rd我地互match

咁既野你都講得出 好肉酸 未識到姐係未係時候 為拍拖而拍 好垃圾

樣子問題?

樣子唔正常無罪啊

我都唔知點解會咁

我都比女玩左好多rd 不如今rd我地互match

不如比我玩下你
今次好少人,少過以前好多,係咪正常?

或者去高登都開個post 吸返d人過來

唔怕啦 幾多都好 1個就足夠

我睇高登仲少人推post
其實之前都有玩上round 同之前match up
發覺好多絲打match左都無心傾,希望有睇post既絲打們可以比個心去傾

無錯。唔好見到樣就ban人,咁做咩玩呢個,去玩tinder仲好
原來加長咗報名時間

冇錯,玩咗幾次對面都好似冇乜心機想傾

希望各位參加朋友,就算對方唔岩傾,或者你已經搵到岩既人,如果你唔想傾落去,請直接講出黎,岩岩新相識冇咩話唔好意思拒絕,如果真係冇心傾直接同對方講,大家都可以唔駛浪費時間,你等對方或者要對方等你

發覺好多絲打match左都無心傾,希望有睇post既絲打們可以比個心去傾

個個都話正常樣就夠
bullshit
希望少人但個個真心玩
想問下樓豬有冇份玩

個個都話正常樣就夠
bullshit

個個講就咁講,玩果時就身體很誠實
想問下樓豬有冇份玩

我個cv會頂置
想問下樓豬有冇份玩

我個cv會頂置

希望match 到你
想問下樓豬有冇份玩

我個cv會頂置

你係男?
想問下樓豬有冇份玩

我個cv會頂置

你係男?

男女都ok
想問下樓豬有冇份玩

我個cv會頂置

你係男?

樓主係男神
利申 食過幾次飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞