緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
咩先到先得
完左揀人之後, 仲要做d咩

仲有個後補既 姐係你可以係揀你既人入面揀番佢地 而呢個機制係採用先到先得制

有冇人數限制

後補只可以自己揀1個
被人揀1次

所以某位user被人選擇左先,其他人就無法選擇

好刺激
好期待
有預感零票

其實唔難

太易玩了(0票)

咩先到先得
完左揀人之後, 仲要做d咩

仲有個後補既 姐係你可以係揀你既人入面揀番佢地 而呢個機制係採用先到先得制

有冇人數限制

後補只可以自己揀1個
被人揀1次

所以某位user被人選擇左先,其他人就無法選擇

好刺激

要鬥快
大約係星期六晚定星期日有結果?
有d巴絲未必可以成日用到手機,包括我,好驚match唔中又揀唔到後備想識既人
凈係選擇左4個,會唔會好浪費?
其實比曬10個,有幾多個人真係選擇曬?
你唔會個個都想進一步認識掛

有一個仲要係仔仔(相同興趣)

以前google巴到依家都有痴線佬 但唔算多 好似係

舊登個個玩左十零round,無識到痴線佬,係識失蹤人口多

呢度成日睇到好多人話人地失蹤人口

係咪其實無諗過自己無開新話題或者一路HEA覆人先 差好多喎

咁我相信依個係雙方都是努力
總唔可能次次都係得我搵話題ge

好難同個唔識既人瘋狂鳩up
除非佢都癲癲地je

btw拎左wtsapp再俾人藍tick到底係咩玩法屌你

基本上八九成都係會藍剔多 可能真係好難搵到野傾落去 有都唔見得keep得耐 我覺得好睇雙方

對方唔問返自己啲嘢 好難傾落去

睇雙方,一個人唔行得耐

無錯,得自己一個諗話題好難傾落去,傾到無曬癮

一問一答真係好無癮

永遠唔肯講自己野搞到唔知點同你keep住傾

認真 好多都係一問一答 對方好似對你完全無興趣咁 明明係佢選擇左你
咁多人話搶後補
根據經驗到時衝上黎話0票無絲打揀應該仲多

得架咩?

得架咩?

個巴打多數唔會理你咁解

基本上八九成都係會藍剔多 可能真係好難搵到野傾落去 有都唔見得keep得耐 我覺得好睇雙方

睇雙方,一個人唔行得耐

一問一答真係好無癮

認真 好多都係一問一答 對方好似對你完全無興趣咁 明明係佢選擇左你

同意,咁點解佢地要參加

睇雙方,一個人唔行得耐

一問一答真係好無癮

同意,咁點解佢地要參加

其實只係需要幾句,就feel到夾唔夾嘴形

睇雙方,一個人唔行得耐

一問一答真係好無癮

同意,咁點解佢地要參加

求指點

睇雙方,一個人唔行得耐

一問一答真係好無癮

同意,咁點解佢地要參加

Agger

睇雙方,一個人唔行得耐

一問一答真係好無癮

同意,咁點解佢地要參加

你咁講 都無咩可以駁
係咪仲可以玩?

一問一答真係好無癮

同意,咁點解佢地要參加

你咁講 都無咩可以駁

無論男女都好,配中多d人就會明

一問一答真係好無癮

同意,咁點解佢地要參加

Agger

yo 絲

一問一答真係好無癮

同意,咁點解佢地要參加

Agger

yo 絲

有故仔?
聽晚唔會有結果 只係結束揀人
處理好數據公佈前會早幾粒鐘預先公佈

希望早d知結果
聽晚唔會有結果 只係結束揀人
處理好數據公佈前會早幾粒鐘預先公佈

希望早d知結果

好刺激 第一次玩
(準備0票)
小弟好想知第二round 有無暫定大約幾時左右開始....前日先發現有呢個計劃 好有興趣想join CV已打好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞