緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
An error occurred in the application and your page could not be served. If you are the application owner, check your logs for details

即係點
An error occurred in the application and your page could not be served. If you are the application owner, check your logs for details

即係點

me2 連個page都入唔到
以為相隔咁耐會完善好多
點知相比以前matchup都係差咁多
難怪參加人數減少
唔搞好過搞
點解有得揀20個
點解有得揀20個

岩岩發現大家寫得好詳細(男同女都係)
我寫得好hea 咁
會唔會最後冇人match 到

利申:真絲
以為相隔咁耐會完善好多
點知相比以前matchup都係差咁多
難怪參加人數減少
唔搞好過搞

巴打可以比啲意見出黎嘛?
等我地可以知點改善

同埋相比以前matchup初期應該唔會差太遠吧
點解有得揀20個

Matching algorithm改左
所以比大家最多揀十個
我寫得好hea 咁

比你啲資料我 我match你

我個ID 算幾前下
有緣會match 到
大前題年齡要符合我要求
我寫得好hea 咁

試過有人揀全白CV的絲打 唔駛擔心
個人來講太charm唔會揀 反正唔會match 到
搵返自己果個, 點解d資料會變左#NAME?

巴打/絲打send email話我知你cv係咩

呢個係excel問題 如果你打啲野開頭用左 - 就會咁
我人手fix左好多個 可能漏左
選擇1至10
會唔會理次序

email係咩?
好難揀
我寫得好hea 咁

我都覺自己打得好hea
我寫得好hea 咁

我都覺自己打得好hea

+1
唔夠人打得咁DETAIL
我寫得好hea 咁

比你啲資料我 我match你

我個ID 算幾前下
有緣會match 到
大前題年齡要符合我要求

你要求咩先 90後?

25+
發覺好多都21-23
我寫得好hea 咁

我都覺自己打得好hea

hea打x3
第一次玩唔知路
我都係 打得好hea
第一次玩 希望match到

email係咩?

triangelhkservice@gmail.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞