緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程
身邊冇咩女安心d 同埋識得個d都大多單純少少
係唔知工程會唔會揀返我咋

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假
五天工作的表示: 輪班嘅就不了

你同另一位絲打可能會揀到我呢個大伏

同我寫既野差唔多

就算巴打咁講 我都係唔會三心兩意走去改 揀好咗坐等結果
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

同我寫既野差唔多

當然啦 我第一日揀完都唔會轉了

係你就係你
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

同我寫既野差唔多

係你就係你

揀左唔轉啦
其實好多人都差不多
Random 咁揀算
可能最後咩都match 唔到
第一次玩試下算
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦
想問下會唔會show番有冇人簡過你之類?

同問

會啊 show你幾票 排第幾

知道有咩人揀過我then又點?
係咪可以選擇揀我的人?

前題係我配對不成功
利申新手

同問,有冇得簡返 我當初冇簡既人

依我所理解係
你揀嘅人無揀你,而你又被list以外嘅人揀中
係可以根據有揀你嘅人嘅list任揀一個
不過手快有手慢無,因為佢哋有機會被人揀左去

唔該巴打
其實我都係問下 都冇人會揀我
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

下次應該加項工作時間

同問

係咪可以選擇揀我的人?

前題係我配對不成功
利申新手

依我所理解係

唔該巴打

生命無希望 前路極坎坷
I know that feel

同問

係咪可以選擇揀我的人?

前題係我配對不成功
利申新手

依我所理解係

唔該巴打

生命無希望 前路極坎坷

配巴打你做個朋友
人比人 比死人
對於我黎講每個女仔都係獨一無二
著眼於眼前所擁有嘅就夠

係咪可以選擇揀我的人?

前題係我配對不成功
利申新手

依我所理解係

唔該巴打

生命無希望 前路極坎坷

配巴打你做個朋友

我係極負面 但負面情緒正正就係驅使我向前
所以唔敢識太多人
唔好咁灰啦 百貨應百客
每人都總會佢嘅特質吸引到人嘅
唔好咁灰啦 百貨應百客

那有買家 你老母
唔好咁灰啦 百貨應百客

那有買家 你老母

I buy u ok?
緣份計劃係會識到另一半既 我都係成功例子

但自己同對方點樣去維繫都係一個難題

所以我個時都唔長久

可否分享點樣一齊, 點解分開

more

你太快開始 你估唔到會係咁同以前一齊過既人去比較

我都好唔鐘意自己拖住佢去同一個地方但個種感覺好似去唔到同前度咁甜蜜

貌合神離聽過未? 我諗係個種感覺。

反而一齊唔到個個你會覺得「得不到的永遠在騷動 被偏愛的都有恃無恐」

所以都係終結左段關係。

「到最後,那個對的人,是從普通人慢慢磨合出來。」幾個月都無太大感覺也得放手。

個問題係你自己身上,關個計劃乜鬼嘢事
咁放唔低個ex就唔好參加呢個plan啦

我都唔識形容 又唔應該話放唔低 係無個種熱戀既感覺 愛護唔到佢 無個花火位

唔好搵水泡阻住人吧
樓主 下次揀人加返原因可唔可以?

所以我個時都唔長久

more

我都好唔鐘意自己拖住佢去同一個地方但個種感覺好似去唔到同前度咁甜蜜

反而一齊唔到個個你會覺得「得不到的永遠在騷動 被偏愛的都有恃無恐」

所以都係終結左段關係。

「到最後,那個對的人,是從普通人慢慢磨合出來。」幾個月都無太大感覺也得放手。

我都唔識形容 又唔應該話放唔低 係無個種熱戀既感覺 愛護唔到佢 無個花火位

唔好搵水泡阻住人吧

可以

可以

Thx
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

同我寫既野差唔多

係你就係你

揀左唔轉啦
其實好多人都差不多
Random 咁揀算
第一次玩試下算

我每一次都同自己講個個好似都差唔多 不如是旦求其揀啦

揀到個寫落好夾興趣喜好好岩既 偏偏都唔係好理你覆你機

何苦咁上心

但結果每次最後都忍唔住好認真去揀

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

同我寫既野差唔多

係你就係你

揀左唔轉啦
其實好多人都差不多
Random 咁揀算
第一次玩試下算

何苦咁上心

緣份仲未到,睇通左就ok,唔會俾佢影響心情

所以我個時都唔長久

more

所以都係終結左段關係。

唔好搵水泡阻住人吧

真係唔係揾水泡 都努力揾緊同自己真係夾既人
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦

未必咖, 之前識果個都幾高質
俾d自信自己先

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

同我寫既野差唔多

係你就係你

揀左唔轉啦
其實好多人都差不多
Random 咁揀算
第一次玩試下算

何苦咁上心

我都係咁諗 , 緣份無得勉強 , 未到就係未到 , 我都以為過可以長久

同我寫既野差唔多

係你就係你

揀左唔轉啦
其實好多人都差不多
Random 咁揀算
第一次玩試下算

何苦咁上心

我都係咁諗 , 緣份無得勉強 , 未到就係未到 , 我都以為過可以長久

緣份未到有兩個原因,一係男既conditions 未準備好,一係女既conditions 未得。
咁女既conditions 你改變唔到。咁就要改善自身既conditions 。好過一些人日日話自己冇女。
好想識大過自己既絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞