緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
如果細個絲打1-2年,個絲打係唔係一定唔考慮?

咁你夠成熟夠man 應該有得考慮
有啲姐姐特別中意dee dee添

呢個問題得果位絲打答到你

呢個問題得果位絲打答到你

個絲打過到自己心理個關咪得囉 有啲唔介意嘅

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦

係 高質既 去啲app show下樣
一日都有十幾個男add你
唔需要係度等一兩個工程師add番你

我玩app 核數師 工程師主動add我
利申 無身材 死矮妹 個樣on9 少cute呃到人
都已經好多呢啲佬搵
你話 如果你靚 仲要有身材 律師都主動搵你添啊

app果d
仲有一樣好重要,職業同作為男朋友高唔高質完全無關係,除非只係想賣個樣/自材/西比個高人工ge人包養啦

matchup呢到搵好少錢,唔須要係乜師乜師有樓有車高薪人士都可以rd rd都一大堆票甚至票王 唔係鬥高人工,巴打們努力

係架
有d cv 講自己有車 其實唔洗囉
唔會因爲有車而揀你
其實搭公共交通工具仲方便

笑死
講真係睇性格>睇錢
有錢你唔出聲一樣溝通唔到

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦

都已經好多呢啲佬搵

app果d
仲有一樣好重要,職業同作為男朋友高唔高質完全無關係,除非只係想賣個樣/自材/西比個高人工ge人包養啦

matchup呢到搵好少錢,唔須要係乜師乜師有樓有車高薪人士都可以rd rd都一大堆票甚至票王 唔係鬥高人工,巴打們努力

係架
唔會因爲有車而揀你

笑死
講真係睇性格>睇錢

有車都寫
下次我都寫我有車先

絲打 好高質?

好高質唔洗參加啦

都已經好多呢啲佬搵

app果d

係架
唔會因爲有車而揀你

笑死
講真係睇性格>睇錢

有車都寫
下次我都寫我有車先

我有遙控飛機
睇隔離post呢個計劃好似好多伏
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚

點痴線法
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚

點痴線法

以前google巴到依家都有痴線佬 但唔算多 好似係
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚

點痴線法

我都想知
雖然連登真係多痴漢
但成日覺得佢地現實係正常
係網上先講埋無聊野9 up 下
其實現實都可能識到痴線佬啦
第一次留名
第一次留名

Hi
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚

你block左人地咪得,咪搵你唔到
有預感零票
第一次留名

Hi

你好 初黎報到
有預感零票

有預感零票

其實唔難
其實點解要快,覺得依度其中一個優點係慢, 等d搵快餐既人無心機

慢到成個星期都叫優點 咁都無咩缺點
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚

點痴線法

我都想知
雖然連登真係多痴漢
但成日覺得佢地現實係正常
係網上先講埋無聊野9 up 下
其實現實都可能識到痴線佬啦

連登應該係多小學雞多過痴線佬 以前高登多d 個人意見
btw 10個真係好難選,選完要排哂出黎再諗排位點排好
有預感零票

其實唔難

太易玩了(0票)
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚

點痴線法

舊登個個玩左十零round,無識到痴線佬,係識失蹤人口多
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚

點痴線法

係咪交換相之後開始失蹤
配唔中都算
希望唔好識著啲痴線毒撚

點痴線法

係咪交換相之後開始失蹤

有啲係網上chatroom傾一陣就消失
第一次留名

Hi

你好 初黎報到

yo 絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞