緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
返工得閒得濟 逐個睇晒
其實有冇人同我一樣 睇完興趣性格先碌過去睇身高體重外貌
我玩過一次
啲男仔選擇真係極少
女既個個話自己中上
好心啦 靚就靚 唔靚就唔靚

係我眼中葉劉都係中上 wtf

真理 不過自己評自己係勁主觀

寫到自己衰又無競爭力

普遍人玩都會自信啲寫自己比較好既野 好似係

剩係想快啲到配對結果日 五日真係太長 不過明樓主(搞手?)假期先有時間整 支持
返工得閒得濟 逐個睇晒

利申份CV寫得 一兩行
返工得閒得濟 逐個睇晒

睇完興趣性格先碌過去睇身高體重外貌
性格唔夾唔會揀
返工得閒得濟 逐個睇晒

有,然後有次睇到幾啱,發現係28歲
返工得閒得濟 逐個睇晒

睇完興趣性格先碌過去睇身高體重外貌
性格唔夾唔會揀

同埋自己有自知之明 睇咗對象要求先再睇興趣性格
返工得閒得濟 逐個睇晒

利申份CV寫得 一兩行

年齡>性格&興趣>對象要求>體重>身高
岩岩睇到有個巴打係cv 話唔想拍拖
只係想搵人扮女朋友
只係想搵人扮女朋友

味理佢
玩過tinder呢啲app
每日差唔多有12個男仔選擇我
我可以慢慢挑選
總括啲男仔條件唔差

上次玩呢個覺得太少男仔選擇
好多細過22歲
想快 你樣又ok
配對app真係唔錯

配對ADD 咩人玩多

咪傻啦,玩呢到樣ok ge 10個得1,2 個(大約係指對異性黎講第一眼就有吸引力果d )
咩四四正正,五官端正,皮膚好,正常樣
頭幾次玩仲會有堆好young ge 上黎出聲講話咩: 一個就夠 ,比我match 到一個對面都真心玩就會發展 我真係唔睇樣

老屎忽笑到成地腸

笑死
其實有得睇樣先 有職業顯示先最好
遲啲一show樣大家無嘢好講咪仲老尷

睇樣睇職業先的話 玩app比較好
就係冇樣睇先呢度先有存在意義
雖然最後結果都要靠自己努力

理想係無樣睇性格 現實係
樓主你明ge 你 d歷史
返工得閒得濟 逐個睇晒

有,然後有次睇到幾啱,發現係28歲

歲數不是問題
啲絲打接唔接受到年齡細你一兩年既巴打?
我可以慢慢挑選
總括啲男仔條件唔差

好多細過22歲
想快 你樣又ok
配對app真係唔錯

配對ADD 咩人玩多

咪傻啦,玩呢到樣ok ge 10個得1,2 個(大約係指對異性黎講第一眼就有吸引力果d )
頭幾次玩仲會有堆好young ge 上黎出聲講話咩: 一個就夠 ,比我match 到一個對面都真心玩就會發展 我真係唔睇樣

老屎忽笑到成地腸

笑死

我從良了

一年都得 但兩年太多
大前題成熟過我

以我所知絕大部分絲打一開始就睇filter走哂細過佢同埋同佢同齡既異性

玩左咁多輪無一個大過我既絲打揀我

一年都得 但兩年太多
大前題成熟過我

都好啲,因為揀左一個大我一年既絲打

以我所知絕大部分絲打一開始就睇filter走哂細過佢同埋同佢同齡既異性

玩左咁多輪無一個大過我既絲打揀我

都係既
Admin求救

我發覺我有d資料有問題出錯

有無方法改番

揀嘅全部都大自己1-2年/同年
一開始已filter走一大半
自己年紀大選擇不多
反而想知30+巴打可接受嘅年齡範圍
會唔會都係揀18 22

自己年紀大選擇不多
會唔會都係揀18 22

我都係
但我見28+以上既巴打好少
係咪已經有晒另一半或結左婚
只係想搵人扮女朋友

三杯雞果個正

準備揀哂巴打hehe

自己年紀大選擇不多
會唔會都係揀18 22

我都係
但我見28+以上既巴打好少
係咪已經有晒另一半或結左婚

+1篩走晒3x歲果啲巴打
我可以慢慢挑選
總括啲男仔條件唔差

好多細過22歲
想快 你樣又ok
配對app真係唔錯

配對ADD 咩人玩多

老屎忽笑到成地腸

笑死

我從良了

自己年紀大選擇不多
會唔會都係揀18 22

果d 通常唔敢揀太細

18 22 果D 都預左唔會揀佢地架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞