緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
如果可以寫原因增加人地簡返我既機會就好啦

呢個真揀十個都唔知對方係咪真心揀自己
Btw 做巴打我都揀得好辛苦,揀成十個

係咪一定要揀哂十個
如果可以寫原因增加人地簡返我既機會就好啦

呢個真揀十個都唔知對方係咪真心揀自己
Btw 做巴打我都揀得好辛苦,揀成十個

有時食回頭草係靠原因
無原因變相擇偶果part由其重要
利申 睇擇偶要求先
有個女仔話係O1睇下有無得發展
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?
好多人話寫得hea與唔hea會影響自己match up
其實好睇你語言表達能力同對自己嘅認知
上一年咁上下時間玩過之前個緣份計劃(有四次,之後停左),憑住果份cv都識到幾個好女仔
其中一個係 細細粒 好識打扮 真係文青型女生

文字係抽象嘅嘢,你要點樣像自己用文字具象化出黎好考功夫
寫得hea但人哋睇得明就會揀你
索得詳細明白你但唔岩心水都會唔揀你
著眼點落返去識一啲同你岩傾岩夾嘅人好啲,無止境識人係好痛苦
試過約幾個網友出黎玩,但最終都係無疾而終
利申:新版緣份計劃第一次參考

我個陣玩左三個月都好似成左接近十個

有啲不乏性格同樣都幾好 但大部分都係等你諗話題等你講野

我諗個問題會惡化

其中一個原因都係而家連選擇原因都唔洗打 啲人分分鐘求其選 尤其係女仔要睇男仔咁大量既CV

一定唔少絲打退而求其次係是旦揀 因為佢地覺得同異性傾計既機會已經變得垂手可得
希望有玩既配對完會上水 上次配對到得我係chatroom鳩hi
好多人話寫得hea與唔hea會影響自己match up
其實好睇你語言表達能力同對自己嘅認知
上一年咁上下時間玩過之前個緣份計劃(有四次,之後停左),憑住果份cv都識到幾個好女仔
其中一個係 細細粒 好識打扮 真係文青型女生

文字係抽象嘅嘢,你要點樣像自己用文字具象化出黎好考功夫
寫得hea但人哋睇得明就會揀你
索得詳細明白你但唔岩心水都會唔揀你
著眼點落返去識一啲同你岩傾岩夾嘅人好啲,無止境識人係好痛苦
試過約幾個網友出黎玩,但最終都係無疾而終
利申:新版緣份計劃第一次參考

對自己認知及點樣表達到吸引到人係重點
呢樣都做唔到仲點有可能會個人吸引到異性
並唔係有d乜看似優點都打哂落去就有女

咁又係 有時文字style好影響
例如有d巴打一果打晒d優點
自信、孝順、風趣、好學、勤奮⋯⋯
唔知點解會篩走呢d 感覺個人個feel會好死板
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

佢應該打錯啦
都唔知可以打咩 隨緣 簡單介紹算
我諗應該無人揀
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

A同O差好遠喎 佢都寫到咁 我諗都係有司馬昭之心多
岩岩睇晒咁多男仔既cv
睇年齡/興趣/職業(想揀返同自己差不多)
都揀左好多出黎
可能最後係個到亂揀算
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

佢應該打錯啦

我覺得似佢唔知咩係O

唉我真係打錯
我冇拍拖大半年啦
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

佢應該打錯啦

我覺得似佢唔知咩係O

唉我真係打錯
我冇拍拖大半年啦

姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

唔好咁啦我真係打錯咋 我同左admin講
但講完先知啲人已經down哂excel講黎都冇用
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

咁咪連係username 都知埋

唉唔緊要啦
鬼叫我一時打錯
尋晚放工先醒起呢件事今日就有人講
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

唉唔緊要啦
鬼叫我一時打錯

你望就望啲人有追呢個post啦
Btw 其實我都發現我個profile 出現咗兩次 內容上係有少少唔同 但只係更正前更正後 我已經email 咗admin叫佢幫我del走是但一個 各位見到請唔好以為我玩嘢 我係認真嫁
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

WTFBBQ絲打你洗唔洗直線自爆 雖然我覺得搞錯左好好笑。
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

WTFBBQ絲打你洗唔洗直線自爆 雖然我覺得搞錯左好好笑。

冇計啦我一時心急打錯
我報名個時係放工係deadline前趕頭趕命報
Cv 有問題要修改可以send email比我
只限出錯/有合理理由 (更新cv唔會修改)

改一次要重新upload過所有cv一次 (需要一至兩個鐘時間)
所以只會改一次 之前send左話#NAME% 既巴打唔洗再send
Cv 有問題要修改可以send email比我
只限出錯/有合理理由 (更新cv唔會修改)

改一次要重新upload過所有cv一次 (需要一至兩個鐘時間)
所以只會改一次 之前send左話#NAME% 既巴打唔洗再send

上面位絲打改一個字今次可以幫你改埋
只限今次
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

唉唔緊要啦
鬼叫我一時打錯

見你咁慘我揀你啦
招fd子
姐係搵頂帽派比人?

事嘅

係咪打錯咗炸 A1?

本身想簡絲打你
見到o1就無簡到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞