緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
應該Match唔到
極簡單介紹
地盤撚
樓主係咪要星期日先出到配對結果? 太漫長 以前好似三日
唔係求match
想分享下
見到有絲同我一樣major讀政治
覺得好有親切感
直接揀咗

P.S. 我profile無講自己咩major

巴打介唔介意分享讀政治系大約點樣?
好好奇有咩功課

其實主要都係做project同essays去study
搵舊主體(例如總統制定議會制好)
用例子去prove
但基本上每個制度都有好有壞
所以睇你想帶出咩結論

除咗依啲大路少少
仲有specific少少可能咩media and politics之類
或者讀某個國家

讀master/hon proj就會大機會自己整個research
落手落力搵raw data

但同其他social sciences類近讀法
同埋 讀完係搵唔到工
唔係求match
想分享下
覺得好有親切感
直接揀咗

好好奇有咩功課

用例子去prove
所以睇你想帶出咩結論

除咗依啲大路少少
仲有specific少少可能咩media and politics之類
或者讀某個國家

讀master/hon proj就會大機會自己整個research

同埋 讀完係搵唔到工

聽落去好似讀完都得個吉
但香港人太過現實主義,一冇利潤就唔做
我諗普通文職都有嘅
手痕睇下自己咩no先發現自己報大左age做28歲
仲要揀親既巴都係27歲
唔係求match
想分享下
覺得好有親切感
直接揀咗

好好奇有咩功課

用例子去prove
所以睇你想帶出咩結論

除咗依啲大路少少
或者讀某個國家

同埋 讀完係搵唔到工

讀左一個sem 政治學 覺得好有趣
之前係 matchup 識到女朋友
岩岩半年 大家加油
手痕睇下自己咩no先發現自己報大左age做28歲
仲要揀親既巴都係27歲

28歲絲打當中,得2個有米6高
緣份計劃係會識到另一半既 我都係成功例子

但自己同對方點樣去維繫都係一個難題

所以我個時都唔長久

所以我個時都唔長久

可否分享點樣一齊, 點解分開

所以我個時都唔長久

more
咁多人揀工程撚
咁多人揀工程撚

吹下水啫
Cv資料問題已經更新
大家可以上去重新下載一次

只係將之前顯示唔到既改番好 同埋某位絲打既key word改左粒字
ID應該冇變動過的
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程
身邊冇咩女安心d 同埋識得個d都大多單純少少
係唔知工程會唔會揀返我咋
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假
五天工作的表示: 輪班嘅就不了
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

你同另一位絲打可能會揀到我呢個大伏

同我寫既野差唔多
咁多人揀工程撚

吹下水啫

真心揀左幾個工程

同上揀咗幾個工程
會睇埋夾唔夾到返工放假

Same here
夾到返工放假方便拍拖

咁快肯定拍到拖

絲打 好高質?

所以我個時都唔長久

more

你太快開始 你估唔到會係咁同以前一齊過既人去比較

我都好唔鐘意自己拖住佢去同一個地方但個種感覺好似去唔到同前度咁甜蜜

貌合神離聽過未? 我諗係個種感覺。

反而一齊唔到個個你會覺得「得不到的永遠在騷動 被偏愛的都有恃無恐」

所以都係終結左段關係。

「到最後,那個對的人,是從普通人慢慢磨合出來。」幾個月都無太大感覺也得放手。

最新期幾時截止?

所以我個時都唔長久

more

我都好唔鐘意自己拖住佢去同一個地方但個種感覺好似去唔到同前度咁甜蜜

反而一齊唔到個個你會覺得「得不到的永遠在騷動 被偏愛的都有恃無恐」

所以都係終結左段關係。

「到最後,那個對的人,是從普通人慢慢磨合出來。」幾個月都無太大感覺也得放手。

個問題係你自己身上,關個計劃乜鬼嘢事
咁放唔低個ex就唔好參加呢個plan啦

所以我個時都唔長久

more

所以都係終結左段關係。

個問題係你自己身上,關個計劃乜鬼嘢事
咁放唔低個ex就唔好參加呢個plan啦

我都唔識形容 又唔應該話放唔低 係無個種熱戀既感覺 愛護唔到佢 無個花火位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞