緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
懶人包:

網址:
https://triangel.hk/

玩法:
1. 註冊帳號 (isp email / FB)
- FB用戶可以直接登入,無需額外註冊。朋友數目需超過50人。
 - ISP 用戶註冊後會收到驗證電郵,驗證後先可以報名活動
2. 報名參加活動。人數比例限制為男比女:2.5:1
3. 填寫想認識既對象十位
(每人睇到對象CV的ID同次序都係random)
(排序影響配對結果)
4. 等待配對結果:
- 若雙方互揀,直接開啟chatroom。多於一對互揀,只會配對選揀雙方排序最高果個。
- 若雙方冇互揀中,可以係揀左你既人當中選揀其中一個開啟chatroom

預定更新及活動報名時間 : 2 月 14 日
相信大家當日都好得閒冇野做
未註冊既巴絲打可以先註冊AC。註冊左既可以先完善CV。
舊緣份計劃發現原來反應都唔錯 雖然係高登搞當然會有人反對
但都有唔少人支持 舊計劃都造就左唔少情侶一齊

眼見唔小巴絲都希望延續落去
所以小弟朋友特登重新寫過另一個新網頁
可能比不上以前個計劃 但都希望反應唔差過以前啦

緣份相遇計劃 Link
https://triangel.hk

依個計劃唔需要大家輸入高登名
只係要用Facebook Account 黎核實身份 或者用指定既 Email註冊
即係大部人都可以參加 但有冇人同你配對到就另計

同樣係打好晒自己既自我介紹 就可以報名參加
係指定既時間揀你想識既人
如果大家都互相揀左對方 就會得到一個相識既機會

同大部分既計劃唔同
今次不會直接交換雙方聯絡方法
改為係本網站既 Online Chat 傾計
當然你地可以係入面交換你地既電話號碼

不論係想識男女神既你 定只係想識朋友既佢
都歡迎玩依個計劃
希望各位今年唔洗再一個人過啦 #hohox# #hohox#

有任何問題可以 PM Canvendish又或者 電郵到 triangelhkservice@gmail.com
謝謝

(p.s. 個網站並唔係我寫,係我一位朋友寫的。但有任何問題意見都係需要pm我 Canvendish )

特別鳴謝: GoogleMap_ 巴打 提供靈感
經過測試回種種甩轆,被百屌成材既我同IT9拍擋
已經努力地fix左已知既bug 同更新左小小野
仲有唔少位置未夠好 日後會繼續完善

正式回同以往有少少唔同
每人可以選擇最多十個對象,將會採用新既配對方法,令結果更穩定
另外限制左只可被回頭選擇一次 即每人每回最多可以拎到contact數目為兩個
換言之回頭揀人係先到先得 請各位注意結果公佈時間

另外注意以下情況將會被DQ/封鎖帳號:
- 一如以往,報左名冇揀到人最後會被DQ。
- 連續兩回係咁,帳號亦會被封鎖。
- 鳩揀人亦都有可能被DQ,將會隨機抽樣檢查。
- Chatroom從來冇上過線亦會被封鎖。(如只係針對個別對象唔覆是可以的)
lm
頂 都完左喇 仲咁多人傻下傻下
好多人唔自己睇清楚個網說明真係撚蠢好撚無用
為呢d港孩蠢蠢子出個說明先

報名
首先成日話報唔到果d唔該睇完個網講既報名日期,同個人數比例玩法先
男係難報好多,所以唔該響報名時間內不斷F5

配對
個個睇到既CV號碼都唔同請勿人類總是
唔跟返時間內揀人之後無result唔好怨
3日其實唔係短時間

結果
配中左無得再揀人,請尊重緣份
可以響揀自己既人度揀 一個 入chatroom
而自己揀既人入面人地都有機會pick返自己,
前後計埋一個round,可以開到chatroom既數係男女都係2個

其他
咪撚再上黎講返邊邊個其實我想你pm返我 呢d on9破壞遊戲規矩既野
就算絲打/第一次玩都唔係大撚晒,thx

有咩追晒個網再問,成年人都仲咁撚ON9又想搵個男女神係好撚白痴既事
又來袋錢入d傻子袋先

大家其實真係要學下咩叫將心比己

首先一定要記住
配中或有contact係唔包生仔
無人有責任對另一方同等上心

自己同朋友經驗啦,
有d巴打係淨係講自己想講既野,拉開話題幾次都死要兜返去
一係就一開波係咁放負唔夠其他巴好乜乜乜 wfc
即係咁,做個朋友吹下水,都要雙向啦
連偈都傾唔到呀大佬
有時唔怪得晒d絲,問心真係hi左就無反應?

絲打你地都唔好以為自己點都叫機會多就一開波hea d巴打啦,對家都係人黎
同埋巴打無責任要開晒所有話題,揀得人就點都對佢cv寫既有興趣掛?
老老柒柒,玩配對又要懶矜持之後又嫌悶自己嫌棄是唔知想點的on9

外賣協會就無得救既,
不過強烈建議照完鏡再睇返有冇同現實世界一般評分有出入,先好將對眼放響頭頂吧

有好多巴絲可能遇過, 明明傾得好地地又未開樣, 點解無啦啦被hea 覆或藍剔甚至被block? 請留意下自己手機number 有冇link up facebook, ig 等等可以搵到自己相既地方, 好多時死左都唔知咩事......

最後 祝有另一半又要玩又唔講明只係識朋友既仆街
全部都比689同佢d快樂小伙伴們雞姦
留名
永遠的0
一鍵留名
循例屌曬你地老母,成班5p垃圾
lm
lm
等左巴打你好耐 唔該哂巴打
Lm
留名
巴打下rd幾時開始?
巴打下rd幾時開始?

請睇內文
巴打下rd幾時開始?

請睇內文

已經突登出個懶人包post都唔睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞