緣份相遇計劃 Triangel [4] – 重新出發

1002 回覆
43 Like 17 Dislike
想請教有冇邊隻開CV既程式好用? win10市集用過2隻都唔好用 睇唔哂d字..

same

same

same

Same
D人作文咁好有心思

作到千字文咁,唔想睇

same

Same 啲人真係打好長 驚無人揀自己

Same 第一次玩 我都嚇左嚇 原來可以打到咁details

打得長都怕無人揀
打得好長個d反而直接篩走左
有部分CV的column 顥示唔曬他打的野 要人手再拉先睇得曬
下次可以考慮調整一下
其實揀10個,感覺上match到都未必係真心,收皮機會好高,因為你只係10個候選人既其中一個, 我覺得下次可以少番d

其實你係咪眼殘 絲打揀十個都只會match到一個 同埋match唔到既話依家個機制好似改左做先到先得 有回頭票都只可以match一個 好似係

利申番無玩 上一輪個絲打keep到依家 準備去馬

賣你黑歷史
玩過tinder呢啲app
每日差唔多有12個男仔選擇我
我可以慢慢挑選
總括啲男仔條件唔差

上次玩呢個覺得太少男仔選擇
好多細過22歲
想快 你樣又ok
配對app真係唔錯

配對ADD 咩人玩多
哈哈哈
好難簡 好似個個差唔多咁
其實太長太短都唔好 太長會too long didn't read
太短又覺得好似睇完無睇過 無乜了解到 同其他人無分別
好多姐姐,都唔知係咪好事

我驚姐姐唔簡我
同第一次參加hea 打
[red<spanstyle="font-size:xx-large哈哈哈]<span style="font-size: xx-large;">哈哈哈</span>[/red<spanstyle="font-size:xx-large哈哈哈]

回錯
其實太長太短都唔好 太長會too long didn't read

應該限字數
Admin
我想問揀左十個之多你會再幫我match 兩個?
但人地未必揀我咁點算
咁係咪咩都match 唔到?

係呀
冇諗過人地寫咁長
我好hea寫到
不過揀人個到自己有少少原則篩選易揀d
玩過tinder呢啲app
每日差唔多有12個男仔選擇我
我可以慢慢挑選
總括啲男仔條件唔差

上次玩呢個覺得太少男仔選擇
好多細過22歲
想快 你樣又ok
配對app真係唔錯

配對ADD 咩人玩多

咪傻啦,玩呢到樣ok ge 10個得1,2 個(大約係指對異性黎講第一眼就有吸引力果d )
咩四四正正,五官端正,皮膚好,正常樣
頭幾次玩仲會有堆好young ge 上黎出聲講話咩: 一個就夠 ,比我match 到一個對面都真心玩就會發展 我真係唔睇樣

老屎忽笑到成地腸
想問係咪選完都無得寫原因?咁會唔會太強主觀性..衰過以前個個緣份計劃喎
想問係咪選完都無得寫原因?咁會唔會太強主觀性..衰過以前個個緣份計劃喎

我都想問le樣
講到尾都係睇樣嘅遊戲
大家唔好咁高期望
當定期買下六合彩,唔一定會中
好多人話寫得hea與唔hea會影響自己match up
其實好睇你語言表達能力同對自己嘅認知
上一年咁上下時間玩過之前個緣份計劃(有四次,之後停左),憑住果份cv都識到幾個好女仔
其中一個係 細細粒 好識打扮 真係文青型女生

文字係抽象嘅嘢,你要點樣像自己用文字具象化出黎好考功夫
寫得hea但人哋睇得明就會揀你
索得詳細明白你但唔岩心水都會唔揀你
著眼點落返去識一啲同你岩傾岩夾嘅人好啲,無止境識人係好痛苦
試過約幾個網友出黎玩,但最終都係無疾而終
利申:新版緣份計劃第一次參考
飾完都仲有好多CV揀
係我要求低定個個寫得都差唔多
見好多巴打CV都寫得好有心機 有啲意外

利申:好努力咁盡量睇晒飾完嘅CV
上一年咁上下時間玩過之前個緣份計劃(有四次,之後停左),憑住果份cv都識到幾個好女仔

對自己認知及點樣表達到吸引到人係重點
呢樣都做唔到仲點有可能會個人吸引到異性
並唔係有d乜看似優點都打哂落去就有女

對自己認知及點樣表達到吸引到人係重點
呢樣都做唔到仲點有可能會個人吸引到異性
並唔係有d乜看似優點都打哂落去就有女

你自己係咩 要啲咩都唔知
我係女都唔揀你
即使去到文字遊戲一樣
有個女仔話係O1睇下有無得發展
姐係搵頂帽派比人?

事嘅
如果可以寫原因增加人地簡返我既機會就好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞