[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
留email果d check email ~
TG果d我研究下先~因為我唔用 sorry

巴打仲有冇得訂2張? 可以email我? edmond0924@hotmail.com

check

巴打你有幾多個quota
我要等朋友覆去唔去
遲落訂係咪會冇晒

計緊數...仲有ge

triplewoodhkg@gmail.com

ukhk852@gmail.com

leicampzeiss@gmail.com
hahaha3111@gmail.com

leicampzeiss@gmail.com

xynapsehk@gmail.com

另外有無巴絲想一齊睇
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

我一直喺到架
想睇780但朋友應該最多睇580 點好

我記得你呀絲打
睇兩場啦
我都會睇晒兩場

哪有錢 睇兩場就唔睇lala
但又好驚似上次紅館咁買錯場

買錯場咁慘
咁最後點算

係買左頭場 啲人話尾場氣氛好好多

嗰次頭場係加場嚟
得7成滿
仲要大家冇乜反應

但嗰場我買到第二行
綺貞落台握手時啲人行晒出去走廊
我一個人走唔切
反而俾綺貞見到我孤零零企咗喺度
佢特登過咗嚟握手

簡直用晒我嗰年嘅運氣

我就係買左加場個場

有內部飛麻煩聯絡我 wtsapp: 66909994 thanks
4J巴打
請問仲有冇quota?

e-mail: itellthekey@gmail.com
為左近距離見老師,做衰仔都要喇...

冇東亞卡怕買唔到飛

muimm88@yahoo.com

希望巴打仲有兩張quota
alalphotolalala@gmail.com
有quota就想要一張毒丁睇
唔該巴打

巴打仲有冇得訂2張? 可以email我? edmond0924@hotmail.com

check

巴打你有幾多個quota
我要等朋友覆去唔去
遲落訂係咪會冇晒

計緊數...仲有ge

chim.1021@gmail.com
comingkwong0914@gmail.com

Wa我都會去睇!
仲有嘅話想要兩張 唔該巴打
usagilunachan@gmail.com
魚和家巴打之後要等等~差唔多了

4j巴打 如果仲有quota想要2張
Kin0611322@gmail.com
巴打仲有無內部飛訂

小毒J都想要一張自己睇
Telegram : jacky422

想要380
iambunibuni@gmail.com
想要380
foodilnew@gmail.com thanks
之前clockflon 好似都有黎 但又係成千銀好撚貴
有人喺今晚喺尖沙咀聽香港管弦樂團
見到綺貞

我好葡萄啊
見到綺貞

我好葡萄啊

老師黎咗香港咩
見到綺貞

我好葡萄啊

老師黎咗香港咩

應該係私人活動
嚟香港睇音樂會

朋友話係素顏,戴眼鏡,戴帽
完全係綺貞平時嘅裝扮

同一班朋友一齊睇

我而家好灰,好提子
見到黃牛飛已經有得賣
指名頭三行 $2400 一張
係咪痴線

而我竟然有啲想買,我係咪仲痴線
見到黃牛飛已經有得賣
係咪痴線

係痴線 唔好買
見到黃牛飛已經有得賣
係咪痴線

係痴線 唔好買

你啱... 寧願去台灣睇多場好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞