[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
無哂了
唔知醒 9點半入買左4張

我九點四開始撳點都撳唔到
JJ 插沙求580票兩張

求埋380兩張
求380 or 550 兩張
放棄了
留名等睇炒燶和牛
反正aeg一買可以買二十張咁臭串

真係痴撚線,九展咁細仲要一次可以買20張

真係唔明點解可以咁衰
益晒啲黃牛

唔洗sms 入左字母圖 佢會彈你去信用卡過數嘅版面
入咗字母圖唔等於俾咗錢

點解我好似冇入過字母驗證嗰啲嘅
本身想買29號580但無晒,最尾撳撳下買到780
有巴絲想換可以搵我 想換到29號580三張

幾多張$780?

3張,29號嘅
想換返29號3張580

點解要咁做?難得一次 你好運過好多人 仲要係三張$780

唔洗sms 入左字母圖 佢會彈你去信用卡過數嘅版面
入咗字母圖唔等於俾咗錢

點解我好似冇入過字母驗證嗰啲嘅

收到email咪得囉
有無人有兩張放比我 開會買唔到
想去

幾多張$780?

3張,29號嘅
想換返29號3張580

個朋友原本預左係580,驚over佢budget
所以上黎睇下有無人係調轉想買780但淨係買到580
不過3張應該難換d
買到一張29號780, 想放既話有無人要,但唔知咩位

幾多張$780?

3張,29號嘅
想換返29號3張580

不過3張應該難換d

如果你個朋友係因為喱個原因唔去睇嘅 我願意以原價收你朋友啲飛 你放心 你一定唔會蝕錢

幾多張$780?

3張,29號嘅
想換返29號3張580

不過3張應該難換d

如果你個朋友係因為喱個原因唔去睇嘅 我願意以原價收你朋友啲飛 你放心 你一定唔會蝕錢

睇就會睇嘅
係驚佢有d hard feeling啫

我要

TG傾?

KS_15

幾多張$780?

3張,29號嘅
想換返29號3張580

不過3張應該難換d

巴打
求2張380

我要

TG傾?

KS_15

我手機無telegram sorry bro.

我要

TG傾?

KS_15

有冇其他方法傾到

我要

TG傾?

KS_15

有冇其他方法傾到

以家上aeg個網仲買到啊,應該開始釋票,你不如上去望望,買唔到先幫你吧
驚aeg買得後 想公售再試過
但咁咪多左兩張飛
想問下380幾分鐘賣哂 等我公開發售個時有下心理準備
驚aeg買得後 想公售再試過
但咁咪多左兩張飛

唔好咁貪心咪唔洗煩
好多780無人要
因為starhall個場問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞