[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
AA即係前定後?
AA即係前定後?

見到了即係Z之後
我排之前仲驚會有好多黃牛狗排隊 估唔到今日咁和平

院長係香港點會好似台灣咁秒殺
我排之前仲驚會有好多黃牛狗排隊 估唔到今日咁和平

佢哋可能想炒五月天多啲
btw系統又放咗啲580出嚟

認真覺得今年五月天唔會炒得上年咁高
唔係掛加場
唔係掛加場

屌 特登買星期六 佢又加
唔係掛加場

想炒?

我就係驚冇飛 依家硬食左星期六一張780
去左澳門個個,有啲失望
香港唔睇了,留返啲錢買老師個幾隻黑膠

點解失望呀

身為歌迷其實好明你點解話失望
澳門場事實上係商演黎
到表演當日都仲有飛賣,而且有部分飛係要係賭場貴賓廳用派既方式叫人入場睇
我個frd表演前一兩日先收到風話用某銀行買飛有折先去睇睇
聽完話返比我知搖滾區根本坐唔滿
坐580/380位既基本上係望唔到台上發生緊咩事
舞台零佈置又無大銀幕
所以唔係die hard fans都覺得比人呃左入場
連我都覺得今次唔買780其實入到去係真係只能「聽」
今次呢種表演方法適合細場,九展我都覺得算太大。。。坐380既fans應該好難投入
唔係掛加場

可能加星期四呢
唔係掛加場

可能加星期四呢

希望在明天
去左澳門個個,有啲失望

點解失望呀

澳門場事實上係商演黎
到表演當日都仲有飛賣,而且有部分飛係要係賭場貴賓廳用派既方式叫人入場睇
舞台零佈置又無大銀幕
今次呢種表演方法適合細場,九展我都覺得算太大。。。坐380既fans應該好難投入

巴打分析得好好
個場唔滿再加埋啲奇怪觀眾(現場見有一家大細阿伯阿嬸)真係好難投入

今次香港場應該冇咁多吉位
同埋綺貞成日都話對香港有特別感情
應該睇得過嘅
去左澳門個個,有啲失望

點解失望呀

澳門場事實上係商演黎
舞台零佈置又無大銀幕

係我都諗緊 加場衝780最近個位重好

係架,今次要坐近先有feel
去左澳門個個,有啲失望

點解失望呀

澳門場事實上係商演黎
舞台零佈置又無大銀幕

巴打分析得好好
個場唔滿再加埋啲奇怪觀眾(現場見有一家大細阿伯阿嬸)真係好難投入

今次香港場應該冇咁多吉位
同埋綺貞成日都話對香港有特別感情
應該睇得過嘅

澳門場不嬲係多閒雜人拿免費飛入場
好多人聽一陣就離場出返去賭
要大合唱又唔多人一齊唱或者根本唔識唱
以我所知澳門場既歌手都係收一筆固定既錢去接表演,門票賣唔賣得好對佢無咩影響
只係場面難睇d姐
不過上次澳門場有叫台下fans上台一齊唱
希望香港場都可以點下fans上去
Viagogo就大把票 屌

政府根本冇心做嘢遏止黃牛

今日買唔到嘅話等加場再買好過

有冇人要29號一張780
聽日加場 無優先訂飛個d
應該易買d?
今朝買飛火都黎...本來hold到1-4第四行。點知個網有問題,一過埋信用卡又返回入信用卡資料個頁。 搞到最後買左2-4
聽日加場 無優先訂飛個d
應該易買d?

聽日都唔知買唔買好 29張780未必有人要
屌 加30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞