[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
如果要放飛 應該點決定個個人唔會轉頭就拎出去炒 ?

我上次係喺啲fb group放 睇下個人嘅ac先決定放
我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

你就好 預售買左唔知幾時先知坐邊

但應該唔差吧,多數都係coloum 2,3

希望啦 上次紅館坐480尾果幾排好sad
今次說服到朋友買780都坐得後會崩潰

其實你去看aeg既訂票編號就推算到你坐邊到

點睇㗎
求教學

1642B係固定數字,後面就係
五月天既票亦係咁

後面係四位數
睇佢排得前定後
我11xx

當然無得計到邊行邊個位
只能推到你呢張飛既前後,因為aeg係按你買既先後分配位
1642B後面既數字愈接近1000就愈前

我13xx 希望前面300個位唔多人買780啦

賣飛當日都係380賣曬先,我估你前面既編號似乎係買380比較多

多謝巴打安慰

點睇㗎
求教學

五月天既票亦係咁

後面係四位數
睇佢排得前定後
我11xx

當然無得計到邊行邊個位

賣飛當日都係380賣曬先,我估你前面既編號似乎係買380比較多

多謝巴打安慰

我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

點睇㗎
求教學

五月天既票亦係咁

後面係四位數
睇佢排得前定後
我11xx

當然無得計到邊行邊個位

多謝巴打安慰

其實個個係我黎 我今晚影張相俾你丫 我得佢兩本書同一隻碟
唔好放俾第個

原來係你
我會hol起俾你架放心

其實個個係我黎 我今晚影張相俾你丫 我得佢兩本書同一隻碟
唔好放俾第個

原來係你
我會hol起俾你架放心

我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

點睇㗎
求教學

五月天既票亦係咁

後面係四位數
睇佢排得前定後
我11xx

當然無得計到邊行邊個位

我17xx 買580
都好驚好後 仲要等佢寄黎先知咩位

叫佢當日陪你入場

即日交收
好似幾好

叫佢當日陪你入場

即日交收
好似幾好

叫佢寫篇2000字心得交功課啦

叫佢當日陪你入場

即日交收
好似幾好

係上面位絲(巴)打黎
佢炒黃牛既都仲有得瘋狂追擊佢
之前託人買咗三張28號580內部飛
今日又買到公售
如果內部個邊confirm到可以放比大家
之前託人買咗三張28號580內部飛
今日又買到公售
如果內部個邊confirm到可以放比大家

我排之前仲驚會有好多黃牛狗排隊 估唔到今日咁和平

叫佢當日陪你入場

即日交收
好似幾好

係上面位絲(巴)打黎

你可以放俾其他人了 撞左考試
有冇人有29號一張or兩張580可以放
我排之前仲驚會有好多黃牛狗排隊 估唔到今日咁和平

佢哋可能想炒五月天多啲
btw系統又放咗啲580出嚟
知唔知row cc位balcony係5-1定5-2

29號580仲有得賣呀
絲打試下篤多幾下

29號580仲有得賣呀
絲打試下篤多幾下

得返780咋 仲要係aa

29號580仲有得賣呀
絲打試下篤多幾下

有一張單丁位 BT行
跪求星期六兩張780, 1-3或1-4
可議價
求兩張380
跪求星期六兩張780, 1-3或1-4
可議價

上面巴打推算過
1-3似係內部飛/aeg飛嘅位

29號580仲有得賣呀
絲打試下篤多幾下

有一張單丁位 BT行

點解我禁冇嘅

叫佢當日陪你入場

即日交收
好似幾好

係上面位絲(巴)打黎

你可以放俾其他人了 撞左考試

無問題 你努力搵飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞