[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
原價放2張$780 (4月29)
30/4內部仲有 780 Section 1 Row B Row E 連位
及少量 29/4 380第一二行連位
邊位有興趣 可留email聯絡我

你個email有問題

30/4內部仲有 780 Section 1 Row B Row E 連位

你個email有問題

Check

你個email有問題

Check

幫朋友放29號飛一張
原價$780 放$600
有興趣email: forsaleticket@gmail.com
幫各位放飛收飛嘅朋友推一推
原價放28, 29號 780飛

https://t.me/mds822

section 2, push
有冇人收一張780飛啊 朋友放飛機黎唔到 蝕埋aeg手續費原價放喇

我都放緊一張啊屌

一要冇人要
內部原價連原內部手續費
剩29/4 380 及30/4 Section 1 Row E 2連
Row B 及 30/4 380 已售罄
有冇人放一張380飛

10969tim@gmail.com

$600放有無人要?

$600放有無人要?

hcmy916@hotmail.com
好想聽躺在你的衣櫃同一首歌讓你帶回去同秋天蒙太奇

我想聽小步舞曲!!!

我想聽小步舞曲!!!

想聽表面的和平

我想聽小步舞曲!!!

應該點都會唱
有無巴打好似我咁一個人去睇
原價780*2 放2張 29號row d 63 64 有無人要

我怕自己去睇好ODD

我怕自己去睇好ODD

我都係自己 仲要係分手後的自己

我怕自己去睇好ODD

唔會呀
我多數都自己睇嘅
電影演唱會音樂會戲劇嗰啲都係
與其太怕尷尬錯過好嘢,不如大膽啲去

最多咪差唔多開場先入場囉
只要開咗場就冇人睇到你啦
(其實開場前都冇人會睇你)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞