[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
有消息未

應該仲未有
有冇人要入group買內部前排飛架 ?
想問下有冇人知
aeg優先訂飛啲位係咪會差過公開發售啲位
之前試過一次,個位都幾後吓

巴打有內部飛
想問下有冇人知
aeg優先訂飛啲位係咪會差過公開發售啲位
之前試過一次,個位都幾後吓

先到先得方式
嗚啊 我趕到
嗚啊 我趕到

巴打有內部飛

yes 有興趣話我知~有quota剩買埋only

巴打有內部飛

有興趣
raininwinternight@icloud.com
有去澳門場 個陣同女友睇,宜家散撚左

不過都會去
有去澳門場 個陣同女友睇,宜家散撚左

不過都會去

去啦
我一個人都照去

巴打有內部飛

有興趣
聽日聯絡大家~冇pm好似好麻煩...

email啦
唔該巴打

tg flyingcheer
內部飛有冇380
好想睇
內部飛有冇380
好想睇

有冇人想約埋一齊睇
想要一張780自己睇

有興趣呀
用tg會唔會方便啲?

巴打想請問下輪椅位係點安排?

我應該聯絡九展場館定主辦單位?

巴打有內部飛

有興趣
Telegram yung92
4J 巴打. 我地之前HKG有個陳綺貞同學會whatsapp group. 大慨有十幾人. 可唔可以買到內部飛呀?
4J 巴打. 我地之前HKG有個陳綺貞同學會whatsapp group. 大慨有十幾人. 可唔可以買到內部飛呀?

我tg
https://t.me/hahahakit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞