[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
朋友甩抵
放兩張30/4 $580 原價
有意telegram arsene2014
我特別鍾意self,煙火,流浪者之歌

老師嘅煙火同楊乃文嘅證據都一樣咁鍾意
原價+手續費 放兩張780 29/4 優先飛
或者29/4, 30/4 380+差價交換
Wechat:k8a1h6o
想換飛
我有29/4 $780 3張優先訂飛
想換到29/4 or 30/4 $580+差價 3張
tg:BigUnit
原價放一張29/4 $780

tg:kc178

今期U magazine有綺貞
大家睇咗未呢
有兩張28/4 $780 想換兩張29/4 $780

今期U magazine有綺貞
大家睇咗未呢

我都想睇

我有29/4兩張780想換28/4 780兩張
買左30號飛自己睇 身邊冇乜fd聽佢
有冇人都係自己睇
同朋友重覆買左
想放番比老師嘅歌迷

原價+手續費放
28號 580飛2張
30號 580飛2張
有興趣可pm

點聯絡你?

點聯絡你?

Tg: transiencesong
有冇人都係自己睇

我係,$580
有冇人都係自己睇

同朋友重覆買左
想放番比老師嘅歌迷

原價+手續費放
28號 580飛2張
30號 580飛2張
有興趣可pm

留埋tg
https://t.me/luisgarciaa
有冇人都係自己睇

我係,$580

我遲左買得返780
有冇人都係自己睇

好野唔係個個識欣賞
有冇人都係自己睇

自己睇 利申巴

利申我都係巴
想問係咪全部坐位黎

係全坐位
無啦啦要出trip去唔到

放30號 原價+手續費 $580兩張

有意PM / https://t.me/cyeung

有冇人都係自己睇

好野唔係個個識欣賞

有冇人都係自己睇

自己睇 利申巴

利申我都係巴

女朋友唔得閒我都係自己睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞