[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
加場
買左兩場,唔通要買埋第三場

我都買咗兩場
應該都要買埋尾場

唔買尾場啦
九展個場好似唔坐780就咩都睇唔到咁 紅館都可以考慮下

我第一場預售未知位置
第二場780但aa
尾場唔知搏唔搏到前排

屌我都係 買曬三埸 aeg果日我29號按極都按唔到 但28號就一按就按到 咁就心諗 一票難求 點都比左錢先啦 但我當時真係好想睇尾埸 咁就9按29號 按左一個鐘又比我按到 但宜家加埸 我又真係好想睇尾埸 咁姐係我手上有齊曬28 29號

我都買咗兩場
應該都要買埋尾場

唔買尾場啦

我第一場預售未知位置
第二場780但aa
尾場唔知搏唔搏到前排

屌我都係 買曬三埸 aeg果日我29號按極都按唔到 但28號就一按就按到 咁就心諗 一票難求 點都比左錢先啦 但我當時真係好想睇尾埸 咁就9按29號 按左一個鐘又比我按到 但宜家加埸 我又真係好想睇尾埸 咁姐係我手上有齊曬28 29號

希望聽日按到30號埸

我都買咗兩場
應該都要買埋尾場

唔買尾場啦

我第一場預售未知位置
第二場780但aa
尾場唔知搏唔搏到前排

希望聽日按到30號埸

如果你係陳綺貞fans 你又想睇28 29號嘅 我可以原價放返比你
今日啲飛好難買
全部都好後或者好側
今日啲飛好難買
全部都好後或者好側

點解又入到
收一張29號嘅飛
Tg whyalwaysme999
Email triplewoodhkg@gmail.com

未收到
入到,但估計好多位本身俾人hold起
我10:00am入去都只係買到AA行
未必去喇
今日啲飛好難買
全部都好後或者好側

過左一陣已經得返580
求任何一場 $380 3張
連入都入唔到係咪我電話問題
10:10am左右系統放返一堆飛出嚟
結果買到A行
380轉眼又冇晒
780 580仲有
放2張28號780 3-4 AJ行

https://t.me/lihkjc
遲左份去。。。
d飛好唔賣得bor

我都買咗兩場
應該都要買埋尾場

唔買尾場啦

我第一場預售未知位置
第二場780但aa
尾場唔知搏唔搏到前排

真係勞民傷財
係咪已經冇哂580
遲左份去。。。
d飛好唔賣得bor

要買嘅好多都買咗
有幾多人真係想場場去

主辦單位咁搞法
如果尾場冇氣氛就真係肉酸
我仲買到30號,1-4

我都買咗兩場
應該都要買埋尾場

唔買尾場啦

我第一場預售未知位置
第二場780但aa
尾場唔知搏唔搏到前排

真係勞民傷財

又課了
係咪已經冇哂580

應該仲有
10:10am左右系統放返一堆飛出嚟
結果買到A行

係咪已經冇哂580

應該仲有

仲有好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞