[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
我去排頭幾個都係得返580單丁位
我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

你就好 預售買左唔知幾時先知坐邊

但應該唔差吧,多數都係coloum 2,3

希望啦 上次紅館坐480尾果幾排好sad
今次說服到朋友買780都坐得後會崩潰

上次買980定780坐最邊位睇到好撚冇癮

所以今次一入server根本無column 2,3選, aeg既票好可能集中呢到

依家就算最邊5都冇上次咁邊
上次直頭係180度0度果d仆街位

時間的歌
我坐第三行定第四行邊邊
開場mv完全睇唔到
只係睇到個投射布幕嘅側邊
搶唔到28號380 有冇好心人放
淨係買到單人飛

最後有冇買到
我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

其實你去看aeg既訂票編號就推算到你坐邊到

點睇㗎
求教學

1642B係固定數字,後面就係
五月天既票亦係咁

後面係四位數
睇佢排得前定後
我11xx

當然無得計到邊行邊個位
只能推到你呢張飛既前後,因為aeg係按你買既先後分配位
1642B後面既數字愈接近1000就愈前

我13xx 希望前面300個位唔多人買780啦

最後有冇買到

買到
冒著比人炒嘅危險冇白費到
Btw係咪話會加場?
上次時間的歌真係難買到仆街
個垃圾電腦系統我未load到過
打電話打撚左半個鐘先打到

今次真係好易買
我09:59:30打電話去hkticketing
竟然接得通

咁比唔比你買

聽緊音樂
發現firefox入到
即刻收線專心上網

屌 第一次見到有人cut接線生
Btw係咪話會加場?

佢話冇問題但應該講下咋掛
尾場仲有780側田位
我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

所以今次一入server根本無column 2,3選, aeg既票好可能集中呢到

咁你又幾慘
我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

點睇㗎
求教學

五月天既票亦係咁

後面係四位數
睇佢排得前定後
我11xx

我係23xx
係咪食得屎

搶唔到28號380 有冇好心人放

扮坐輪椅入去
我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

點睇㗎
求教學

五月天既票亦係咁

個B唔關事的
上次時間的歌真係難買到仆街
個垃圾電腦系統我未load到過
打電話打撚左半個鐘先打到

今次真係好易買
我09:59:30打電話去hkticketing
竟然接得通

咁比唔比你買

聽緊音樂
發現firefox入到
即刻收線專心上網

屌 第一次見到有人cut接線生

我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

時間的歌
我坐第三行定第四行邊邊
開場mv完全睇唔到
只係睇到個投射布幕嘅側邊

我全程睇個布幕
如果要放飛 應該點決定個個人唔會轉頭就拎出去炒 ?
有冇咁多人睇老師
尾場仲有780側田位

頭場780仲有孖位呀
我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

點睇㗎
求教學

五月天既票亦係咁

後面係四位數
睇佢排得前定後
我11xx

當然無得計到邊行邊個位
只能推到你呢張飛既前後,因為aeg係按你買既先後分配位
1642B後面既數字愈接近1000就愈前

我13xx 希望前面300個位唔多人買780啦

賣飛當日都係380賣曬先,我估你前面既編號似乎係買380比較多

其實個個係我黎 我今晚影張相俾你丫 我得佢兩本書同一隻碟
唔好放俾第個
我買到尾場第二行中間
雖然係單丁位
好好彩啊

未試過坐咁前

借啲運氣俾大家

點睇㗎
求教學

五月天既票亦係咁

個B唔關事的

yes, 字母後面既數字先係訂票順序

叫佢當日陪你入場

其實冇
我前排買咗容祖兒880兩張
最後唔得閒睇
一蚊都冇加就放咗俾呢度一個絲打
都只係希望佢真心去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞