[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
聽日聯絡大家~冇pm好似好麻煩...

巴打, 有興趣, 請email : gumsbenny@gmail.com, 唔該晒
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

一飛難求嘛
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

冇法啦. 老師為人低調嘛
4J 巴打. 我地之前HKG有個陳綺貞同學會whatsapp group. 大慨有十幾人. 可唔可以買到內部飛呀?

我地都有個買飛wtapps group 聽日睇下點add你地

thth1313@hotmail.com

唔該巴打
4J 巴打. 我地之前HKG有個陳綺貞同學會whatsapp group. 大慨有十幾人. 可唔可以買到內部飛呀?

我地都有個買飛wtapps group 聽日睇下點add你地

John35999@gmail.com

唔該巴打

唔該巴打

唔用whatsapp同telegram嘅我係咪冇機會

巴打,介唔介意加多個
Jeffreyyu213@gmail.com

我知有飛先跪求係好衰仔,但怕自己搶唔到
有冇人想約埋一齊睇

有冇人要入group買內部前排飛架 ?

tg @noon99999
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

未睇過演唱會
唔知邊到買飛

巴打可唔可以add 埋我
Tg @Sv1948
唔該曬

wkchan0216@gmail.com
唔該晒巴打
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

我一直喺到架
想睇780但朋友應該最多睇580 點好
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

我一直喺到架

一場自己780囉

我都係自己睇780希望搶到
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

我一直喺到架

我記得你呀絲打
睇兩場啦
我都會睇晒兩場
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

我一直喺到架

我記得你呀絲打
睇兩場啦
我都會睇晒兩場

2場. 澳門場啲編曲好正😍
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

我一直喺到架

我記得你呀絲打
睇兩場啦
我都會睇晒兩場

2場. 澳門場啲編曲好正😍

應該比較近似綺貞作曲嗰陣嘅編曲
一人一結他喺房裡面寫歌

去睇嘅朋友記得買埋蛋型沙槌
可以全場大合奏
氣氛好好㗎
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

我一直喺到架

我記得你呀絲打
睇兩場啦
我都會睇晒兩場

哪有錢 睇兩場就唔睇lala
但又好驚似上次紅館咁買錯場
平時個post都冇乜人
一有內部飛就全部蒲頭

大家叫我情何以堪

我一直喺到架

我記得你呀絲打
睇兩場啦
我都會睇晒兩場

哪有錢 睇兩場就唔睇lala
但又好驚似上次紅館咁買錯場

九展個場咁細,我覺得星期日加場機會好大

巴打可唔可以add 埋我
Tg @Sv1948
唔該曬

tg@leicazeiss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞