[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
有冇人有29號一張or兩張580可以放

29號580仲有得賣呀
絲打試下篤多幾下

得返780咋 仲要係aa

有一張單丁位 BT行

點解我禁冇嘅

好可能俾人hold住慢慢揀
由hold第一張飛開始system會俾10分鐘你
所以啲人會求其hold住啲先再揀
變咗好多時等一陣就會有啲飛放返出嚟
原本㩒到29號 2-4
但因為我係用母親大人既信用卡(我無信用卡 )
之後我打比母親大人問佢有無收到電話個安全碼
點知佢唔聽我電話
睇住張到左手既飛無左,好sad
去左澳門個個,有啲失望
香港唔睇了,留返啲錢買老師個幾隻黑膠
之前訂左內部但未知有冇 頭先又唔記得搶
去左澳門個個,有啲失望

點解失望呀
求29號780飛一張
原本㩒到29號 2-4
但因為我係用母親大人既信用卡(我無信用卡 )
之後我打比母親大人問佢有無收到電話個安全碼
點知佢唔聽我電話
睇住張到左手既飛無左,好sad

咁又真係幾慘
求29號780飛一張

單丁位而家仲有得賣呀
試下落街用現金買
去左澳門個個,有啲失望

點解失望呀

客觀講,綺貞其實已經過咗全盛時期
始終年紀唔細,而佢又不嬲唔係主打唱功

可能今次個形式唔同大型演唱會
冇靚服裝冇華麗編曲
或者係有啲偏向俾hard-core fans

但我就會當佢係陪住自己長大嘅朋友
朋友開show分享自己創作歷程
其實都好值得支持
以後再聽佢音樂嗰陣又可以有唔同體會
求29號780飛一張

單丁位而家仲有得賣呀
試下落街用現金買

ak行算唔算後
780都照去如果唔太後嘅話
跪求星期六兩張780, 1-3或1-4
可議價

上面巴打推算過
1-3似係內部飛/aeg飛嘅位

加錢可以
去左澳門個個,有啲失望

點解失望呀

冇靚服裝冇華麗編曲

其實都好值得支持

講真我真係最鍾意太陽個演唱會
今次依個如果坐得唔夠近個感覺會差好遠
不過好彩都有唱self
同埋唱旅行的意義個陣真係有少少眼濕濕,諗起啲歌都陪左自己好多年同ex
求29號780飛一張

單丁位而家仲有得賣呀
試下落街用現金買

ak行算唔算後
780都照去如果唔太後嘅話

都算後
早半個鐘入去單丁位都仲有v定x行
去左澳門個個,有啲失望

點解失望呀

冇靚服裝冇華麗編曲

其實都好值得支持

不過好彩都有唱self
同埋唱旅行的意義個陣真係有少少眼濕濕,諗起啲歌都陪左自己好多年同ex

感同身受
有無人多左張呀?
有冇人有兩張29號580
去左澳門個個,有啲失望

點解失望呀

冇靚服裝冇華麗編曲

其實都好值得支持

不過好彩都有唱self

self最愛
求29號780飛一張

單丁位而家仲有得賣呀
試下落街用現金買

翻緊工
弱弱的問 有無人會放380飛?
求380飛
380飛我得一張放,有冇人要

要就TG傾,KS_15

主辦單位放風加場
大家估下係星期四定星期日呢

呢兩個月真係買飛買到窮
今朝買到兩張28號380飛,但個朋友臨時唔得閒。有冇人有興趣一齊睇?當識多個朋友

TG: DrummingBeiBei

利申:本人是女仔,但唔係18 22嗰啲

主辦單位放風加場
大家估下係星期四定星期日呢

呢兩個月真係買飛買到窮

加場😳

真係加場
應該加星期日啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞