[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
開咗記者會

公佈3月15好公開售票

買唔買多場呢 黎緊仲有tanya同yoga
開咗記者會

公佈3月15好公開售票

我都見到tanya六月喺九展開

神采飛揚

唔怪得上星期五朋友喺尖沙咀見到佢
原來嚟開記者會

你朋友有冇咁好彩

神采飛揚

唔怪得上星期五朋友喺尖沙咀見到佢
原來嚟開記者會

你朋友有冇咁好彩

佢睇concert,綺貞同朋友坐正佢後面
我嗰晚知道之後葡萄到不得了
https://www.hk01.com/音樂/76852/陳綺貞為個唱做自閉妹-做好加場準備-我可以-

創作歌手陳綺貞再度來港開演唱會《房間裡的音樂會2017》,其實本來這個巡迴演唱會早在上年已經結束,她解釋道:「本來去年已經結束,但香港歌迷一直催,我自己在家裡又悶得發慌,最後就加開香港站。」綺貞自己本身很喜歡香港,所以常常偷來香港玩,除了上年在香港開新書簽名會外,更大爆上禮拜才閃電來港:「我很喜歡香港的美食,所以常常自己會來香港玩,(有被認出來嗎?)不知道為什麼我都是吃甜品的時候被認到。」工作人員很用心為她準備了很多港式點心讓人嚐嚐,還一個一個點心介紹給她認識,誰知道綺貞比主持人更老道!燒賣、叉燒包當然難不到她,誰知道綺貞連「灌湯餃」也會,真是個地道的吃貨!

同為作家身份的她在台灣時很時在大學或誠品書店裡開小型音樂會,皆因綺貞看上地方小小,跟歌迷距離很近,可以多一點互動,今次特意在九展開騷,她說:「希望跟歌迷有比較親密的接觸,雖然上年已經做過這種小型音樂會,但還是會很緊張,因為大家靠得很近,很小的動作都會被看到,上次我都緊張得閉著眼睛唱,唱了一個多小時才講第一句話。」這次香港站演唱會綺貞透露會特別為香港歌迷帶來驚喜,最近在家裡正密鑼緊鼓準備,有時候花上幾天也沒什麼突破,她更大爆有時候專心起來幾天都沒出門。而今次優先訂票的名額快速售罄,問到綺貞會否加場,她大方道:「加場我可以。」歌迷想看綺貞要落力撲飛了!
https://www.hk01.com/音樂/76852/陳綺貞為個唱做自閉妹-做好加場準備-我可以-

創作歌手陳綺貞再度來港開演唱會《房間裡的音樂會2017》,其實本來這個巡迴演唱會早在上年已經結束,她解釋道:「本來去年已經結束,但香港歌迷一直催,我自己在家裡又悶得發慌,最後就加開香港站。」綺貞自己本身很喜歡香港,所以常常偷來香港玩,除了上年在香港開新書簽名會外,更大爆上禮拜才閃電來港:「我很喜歡香港的美食,所以常常自己會來香港玩,(有被認出來嗎?)不知道為什麼我都是吃甜品的時候被認到。」工作人員很用心為她準備了很多港式點心讓人嚐嚐,還一個一個點心介紹給她認識,誰知道綺貞比主持人更老道!燒賣、叉燒包當然難不到她,誰知道綺貞連「灌湯餃」也會,真是個地道的吃貨!

同為作家身份的她在台灣時很時在大學或誠品書店裡開小型音樂會,皆因綺貞看上地方小小,跟歌迷距離很近,可以多一點互動,今次特意在九展開騷,她說:「希望跟歌迷有比較親密的接觸,雖然上年已經做過這種小型音樂會,但還是會很緊張,因為大家靠得很近,很小的動作都會被看到,上次我都緊張得閉著眼睛唱,唱了一個多小時才講第一句話。」這次香港站演唱會綺貞透露會特別為香港歌迷帶來驚喜,最近在家裡正密鑼緊鼓準備,有時候花上幾天也沒什麼突破,她更大爆有時候專心起來幾天都沒出門。而今次優先訂票的名額快速售罄,問到綺貞會否加場,她大方道:「加場我可以。」歌迷想看綺貞要落力撲飛了!

買左星期六

買左星期六

買多場啦

btw綺貞個驚喜會唔會係新歌呢
佢之前書店演唱都有新歌
開咗記者會

公佈3月15好公開售票

徐佳瑩 wawa tanya cheer 全部黎哂
開咗記者會

公佈3月15好公開售票

如果排隊有無巴絲有經驗要幾點去?
同埋邊到有公開售票詳情睇?
女友好鐘意 第一次買黎睇 麻煩大家幫幫手

售票詳情暫時都係睇新聞發佈會咋
唯有咁快擺上hkticketing

如果唔排隊
可以上hkticketing個網站買
或者打電話都得
3月15號10am開始

上兩次經驗係大概7am去都仲係排第一
今次star hall場比較細,可能會賣得幾快
開咗記者會

公佈3月15好公開售票

如果唔排隊
或者打電話都得
3月15號10am開始

通利有無得買?
開咗記者會

公佈3月15好公開售票

如果唔排隊
或者打電話都得
3月15號10am開始

通利有無得買?

快達票個網有晒所有售賣點
各位可以自己上去睇睇
開咗記者會

公佈3月15好公開售票

如果唔排隊
或者打電話都得
3月15號10am開始

通利有無得買?

快達票個網有晒所有售賣點
各位可以自己上去睇睇

果日返工我諗好難蛇到出去
好想快啲到四月
Yoga都就黎優先開賣
aeg 買到2張 係咪一定連位 ?
aeg 買到2張 係咪一定連位 ?

好似話4張定6張以下一定連位
有無人想一齊睇老師呀?

最好係絲打。
聽日10am正式公開售票
各位準時搶飛喇
祝大家好運

我聽朝去唔到排隊
希望網上順利買到尾場
排隊七點半去到尖沙咀o ng ok

我之前兩次都喺元朗通利排
7am左右都ok
排隊七點半去到尖沙咀o ng ok

我之前兩次都喺元朗通利排
7am左右都ok

好喎 去元朗都好 我自己住新界

元朗通利呢排裝修,售票部唔知有冇開
巴打最好打個電話問咗先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞