[推到開賣]陳綺貞房間裡的演唱會香港站

988 回覆
29 Like 1 Dislike
就嚟開show
倒數中,好興奮

開咗個新post,大家可以分享下嚟緊幾日嘅心得同相呀

[陳綺貞房間裡的音樂會]Cheer神經病院LiHKG分部

https://lihkg.com/thread/219133/page/1?ref=ios

(唔識貼link
收飛380/580(平放)
https://t.me/manhin205
好期待😂
請問到時會唔會有之前d cd 賣?
想開始收藏

就算有,都好多時係hk records嗰啲連鎖店擺喺度賣
仲要通常都賣得貴

如果想買返舊碟,信和嗰啲應該會平啲
再唔係就上博客來買

當然,demo 1-4 係好難入手
有錢都未必搵到
尤其demo 1,簡直係天價

見過demo要人仔2000幾,不過係我中學時代既事

而家demo 1想搵都搵唔到
我最舊都係得demo 2咋

咁你買幾錢
原價放29號780一張
Section 2 Row T
想開始收藏

仲要通常都賣得貴

再唔係就上博客來買

有錢都未必搵到

咁你買幾錢

記得嗰陣係託親戚喺台灣誠品買
都十幾廿年喇
想開始收藏

仲要通常都賣得貴

再唔係就上博客來買

有錢都未必搵到

咁你買幾錢

記得嗰陣係託親戚喺台灣誠品買
都十幾廿年喇

有冇巴打仲有聽日嘅飛 跪求
Dllm禁都禁唔到黎買呀!!!
有無今日$380?
有冇巴打仲有聽日嘅飛 跪求

有一張780, section 2 row T, 原價
Dllm禁都禁唔到黎買呀!!!

之前唔算難買呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞