iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
豐百都應該有改價
去佢地度買啦
有冇得education 再trad-in?
我都係呀, 細部D睇漫畫睇書拎出街開心D
之前訂落啲掣同外殼。

點都要用埋佢㗎。

你哋話係咪先?

環保先鋒。
但係一出個時256gb係5799 之後加價到6099 家陣年半後都賣5599好搵笨
事實係部野除左mon同touch id 之外
基本上同xs係無分別
但係就係平30%
d tech youtuber都係咁吹奏xr
話買xs係水魚
兇宅仲係4388 HSBC卡
唔知mini5 加keyboard, teamviewer 電腦方唔方便
等緊豐澤mini5一出即減
睇漫畫岩岩好
但睇雜誌就唔夠
諗到頭痛都未諗好買64gb定256gb

主要睇notes 同埋stream 番屋企nas 睇戲 又用緊200gb icloud買256gb好似作用唔大咁 同埋唔打機

所以會買data版
而家apple真係好垃圾
美國簽約 xr 大部份時間可以 $0 出機, 大把人用

Xr 查實真係唔使擔心佢去貨
仲用緊mini2
不過有時太疾 變左都好少開
等咗mini 5幾年
諗住買硬

點知mini 2 仲好好用

都係買air 算
你試下去豐澤拎上手播一樣既歌同片就知pro 10.5 4喇叭同其他得兩喇叭既分別,另外鏡頭係差好遠! mon細對於成日用筆既用家直頭係唔洗考慮 所以新pro版本先直上11 同保留12.9 而pro 2017 係好多試機片反應同速度都拍得上pro 2018 而pro 2018係用唔盡張A12X 但要記得佢係無3.5 mm 同type C 位唔一定讀到你所有外置既file
想象到大分別,但我睇片習慣用真無線
所以喇叭唔太影響
想問有冇得用舊mini4 trade in新mini
Mini 2 都可以啦
一日都未爆一個post
Apple 今次用垃圾iPad 清倉底A12貨 應該唔成功
即係好快又有iPhone SE2出 = iPhone 6s+A12
沒用開ipad
見有新野出想入手應該買邊一隻好
打機睇波睇片求推薦
新買ipad,應該直接入手邊部?
air
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞