iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
兩星期前先出左部iPad 2018 依家無啦啦突然出新iPad 心理有d唔平衡
其實mini 2019除左相機之外呢個價錢冇咩好挑剔
如果改design 應該會用iPad Pro 8.5嘅形式出現,到時又話貴
可能ipad 2017同2018令人唔記得左ipad以前係賣$3888
2017版可以咁平係因為真係閹咗好多嘢
其實新Air/mini先係正常Apple水準
2019年仲出touchid
本來想買iPad mini5
見到touchid可以慳返
因為佢知你搵唔到代替品
pro
打下機睇下片 家用
A10 同A12都應該唔會話差好多??
iPad Air 1st gen 可以再戰幾年,iPad mini 就
唔知幾時store會有真機撚下
睇片嘅話最大分別應該係pro有quad speaker啲聲靚好多
全裸
28號
科技產品其實全部都要有創意
唔一定hi end先要有呢地要求

今次Apple江郎才盡就真
問題係iPad根本冇對手 佢洗咩同你玩創新

iPhone都仲有得講
iPad呢類工具用途嘅嘢發展到今日仲邊洗創意
做到用家想做嘅嘢就得
今年iPhone已經零創新
啲人期望iPad有改進係好正常

你養撚住個全球身價最高嘅designer團隊
但係班友唔撚交功課
A10X好撚順喎打機
咁都要班desinger交左功課 老細肯採用至得
現在D 垃圾大牌 an tab 其實仲貴
apple keep 到 below 4000
算係有D良心
ipad 過5000我唔會買
唔要舊樣你可以去買pro
舊樣先有3.5mm我覺得仲正
其他公司出依D下價line係唔會放粒新U上去仲想點
有朋友放10.5pro 64gb
本身諗住等apple出新野睇下點先再決定
依家睇完想照收 佢賣4000 是咪都ok?
點解咁突然出咗mini
等左咁多年終於都出
本身用緊4
佢有得用pencil好吸引
但mini4仲好新淨

有得用Pencil (舊嗰代)(跟機唔送)
即係你買新mini又想用pencil就焗住幫佢清死貨
你可以上carousell幫下咩價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞