iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
部ipad air 用L左5年幾,都仲未壞
我自己都有少少唔好意思,
今次俾少少錢買部新ipad啦,不過佢同我5年前果部差不多,我當俾佢乞到啦。
Btw , 基佬Tim cock 食屎收皮啦
其實apple係咪持住tablet係佢地玩哂就出d完全無創新既產品出黎hea鳩消費者

我明白ipad mini黎到呢個位好難有咩突破,但係你至少都做個新design/幼框出黎,比我感受到你起碼肯用新包裝

mini等左幾年,唔好話新design,頂你個肺連厚薄重量都無分別,你真係抵比人唾棄
Mini 手感好好 個mon 應該係有update 只係mon size一樣 當然屏佔比大啲同多啲ram會更好。
size一樣咪可以用番舊case 🤣
用黎上堂jot notes加睇下netflix ipad 2018定ipad mini好? 睇唔透
當初iphone 3gs手感都好好,如果係呢個理由而唔去創新的話,我地都唔會見到iphone4,5等等既設計
同你用途差唔多
以前用mini但覺得細,換左ipad air(第一代),好睇好多
會睇片就應該唔會揀mini,盞自己睇得唔過癮
ipad 2018個spec麻麻地,我係你就出ipad air

新air=pro 10.5
新mini=mini4
仲用緊以前部Pro 9.7 好唔好trade in 換新air
我都係同用途,完全分唔到要買ipad 定air 定mini
以前pro 同iPad一睇就知要買邊部,而家r撚晒頭
9.7就TRADE啦
人生第一部ipad ,主力旅行用機,(終於等到新 mini) 入wifi 版定 LTE 版好? (現只有ip7)
人地係其他line一早創新左啦。
mini呢條食番mini舊客。
當然新iPad pro 整到咁細係最好。
本身用緊air 2想用pencil 換唔換air好
睇多陣先
可能發佈會有驚喜
iPad mini pro
艙底貨拎出黎賣, 其實部野兩年前已經ready, 應該係咁
係,但你要知道新機只係$3-4千
部Air2 用左4-5年 都未有特別原因想換
除左舊電無以前咁耐用同個芒9.7吋細左少少

前排有一刻想換部iPad Pro但覺得貴
以前部Air2 買番黎先3-4k 出部Pro要8k 即刻縮了
新果兩部iPad 都冇ProMotion 更新頻率自動適應技術,買之前大家要三思啊 (利申自己用緊iPad Pro 10.5畫畫,又試過去門市用9.7果部畫,有/冇ProMotion 完全兩回事黎)
Ipad mini 唔做細邊?。。。
Apple 呢兩年做乜7....

真係好想short9佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞