iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
9.7” pro 除咗個mon同喇叭之外,其實同 iPad (2018) 差唔多
換 Air 定 Pro 都係升級
想新嘢就 Pro 啦
apple 出乜鳩都屌架啦,轉usb c 屌,唔轉usb c 屌,有face id 屌,得touch id 屌,唔出mini 屌,出mini 屌,冇3.5mm 屌,有3.5mm 屌,用a12屌,總之賣野要收錢都屌
其實最想要都係4 speaker
清倉野都咁多人狗沖
用4個speaker嘅iPad Pro 10.5睇片真係一大享受
呢度啲人好興用「定位差」三隻字概括自己唔啱心水嘅嘅
其情係俾部低階機佢就嫌cheap
俾部旗艦佢就嫌貴
講定位差Macbook嗰幾部$9000幾就真係差喇
而家出部中價機
一係就數人地冇旗艦機功能
一係就話不如買浮mon低階機
apple 出乜鳩都屌架啦,轉usb c 屌,唔轉usb c 屌,有face id 屌,得touch id 屌,唔出mini 屌,出mini 屌,冇3.5mm 屌,有3.5mm 屌,用a12屌,總之賣野要收錢都屌
呢度啲人好興用「定位差」三隻字概括自己唔啱心水嘅機
實情係俾部低階機佢就嫌cheap
俾部旗艦佢就嫌貴
講定位差Macbook嗰幾部$9000幾就真係差喇
好彩以前係容量加價前入左ipad pro 10.5
quad speaker + 120hz 對使用體驗好影響
pro 10.5 > air 10.5
兩個咪開口位唔同左
有得吹in 既諗得過wor
我部mini 2 雖則都好好地夠用
睇漫畫無事
半年前有諗過衝4
但聽佢出5忍手到而家
你似on9 多啲
冇gap
mini都好大機會唔年年更新,所以無得等下部,要買架喇
題外話

部mini2上年trade左700蚊, 真係好痴線
已經係4, 5年前的產品都可以有700蚊

等埋佢發佈會再決定買邊部都未遲
用緊 ipad 2018,

想轉 mini5, 唔知新機幾多 ram
同意!
巴打係邊度仲trade到700?
上網搵二手收機, 地鐵站交收
有ipad pro 11"

諗緊賣唔賣咗佢換iPad
蘋果已死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞