iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
仲有機嘅,25號應該會出10.2,用new ipad pro嘅樣同apple pencil 2,用嚟取代2018 ipad
所以咪最少3GB (mini)
7plus仲好夠洗
X 2
傻傻分不清路過
最平個部都接受到既 都係$6400
但一上到512gb 就成$9000
但air同macbook又差唔多價 買個個有選擇困難都幾大獲下
只係換咗粒CPU 又賣得
重新?

2nd gen pencil 出左好耐啦喎 ...
之前果斷買左新pro表示開心使用
新Apple pencil好好用
up乜鳩.. 講部機
2nd gen pencil係新ipad pro 獨佔
俾你用pencil2咪要整過部新mini
Gaycook就係嫌mini唔賺錢 仲同你換新殼咩
而gaycook性格: 俾你用筆已經好好
邏輯嚟講 佢要清舊貨第一代 Apple Pencil 就要用lighting
因為第一代apple pencil 係要插屎忽差電

比你支援新apple pencil 又點? 點差電?
部air2啱啱壞咗...
咁出邊部好
iPad你冇可能買32GB啦128咪$3388
但佢部64GB對大部分人黎講都好夠用
$3999-$3388=$611
$611個mon大左又有A12喎,抵到爛啦
佢本身個部先得A9,差三代處理器喎。

ipad mini
ipad air
ipad
ipad pro

apple真係山窮水盡,玩機海
基本上依家得iPad Pro先會喺發佈會講(除非係education event)
Airpods 2呢
Apple都唔係第一次做電子垃圾
ipad mini 用家頂左機未?
定正日walk in 好?
買呢啲野唔買第一水都基本啦
+1
611 都講緊 差唔多20%
睇自己想要大定細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞