iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
但係你要比較埋佢upgrade啲野喎個人覺得$600升A12同加大size mon但機身只差少少已經值左
總好過佢本身iPad Pro10.5賣緊4998個價,呢個真係價錢差唔少但配置唔差太遠
新強美版ipad pro 10.5 LTE版 64GB先$4700 free shipping
新ipad air 做乜撚
https://m.newegg.com/global/hk/product/24W-0002-008A2
幾時見街?
黑機個底好似黑過以前
mini好吸引
用緊ipad 2018 覺得好大部
有冇巴打知邊到有得trade
Carousell啦 我個fd前幾日2000蚊放都有人要
冇計
A12 都比左mini 5/ air 賣3/4千 如果外觀變埋又賣貴多唔知幾錢 到時d人又屌 咁能貴
同埋apple d野計好哂 要靚高級買pro版
Apple主打係粒u 外觀 咁多年你睇手機就知
八掛問下
有冇人知Carousell 點解呢兩日咁多人用低價賣Apple pencil 2
$400-500,冇影到包裝/盒/單,甚至有人講明冇保養

用得Apple pencil 2,即係用緊新Pro
應該唔會換唔支援Apple pencil 2嘅新iPad

咁多人都喺呢個時間賣賊贓嘅?
無128gb屈你買256
舊ipad pro轉新ipad pro
都唔知apple而家啲定位想點
之前好似有公司annual dinner送pencil 2
Apple Pencil 2喎,即係新Pro
可唔可以出16:9 tablet 呀,睇youtube 上下黑邊好on9

但又咁多人冇盒
唔用就唔好開啦,值錢啲
2千差唔多啦

好難吸引人升級囉

枝筆都要另外買啦
pro 11個ratio比較長
前所未有咁亂
Air 唔平又唔勁

想勁就買 Pro,想平就買 iPad
作為消費者真係唔知佢想點
A12只係僅次於A12X咋喎
調翻轉喎 之前一部太貴一部太垃圾
而家先叫補翻個gap
加埋枝筆成4000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞