iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
以為會有ipad2019 但而家出左成年先買返2018又
我仲用緊the new iPad (第3代)
女朋友舊年上左最新pro 我就一直諗緊2018定係出多部pro
已經買定支 pencil 2 諗住等我今年出普通ipad一齊用

等到今年出部咁既野 真係考起我

而家都唔知上Pro好 定係 cheap cheap地屌部2018玩住等
Serial no GR2XT7Z2JKM9既apple pen 2係賊贓!
冇人會嫌ram多
我屌你老母呀偷我支筆
得喇,你唔見咗吖嘛
A12 apple mini我蘋萬歲
有冇手足會買mini5
係,但係一隻 App 唔會食到咁多 RAM,單 App 情況下多咗 RAM 唔會感覺到

但係 iOS 唔夠 RAM 嘅情況下會喺背景 Kill 啲好耐冇用嘅 App

所以如果啲人鐘意轉黎轉去,尤其係 Safari (超食 RAM) ,唔夠 RAM 好易變白畫要要 Reload

不過自問 2GB 已經 2019 年好夠多了

不過 2021年夠唔夠就唔知喇,所以買多啲 RAM 係比未來嘅
Apple 會嫌多,計到盡
iPad Pro 都細分 4GB 同 6GB

Android 廠就有理無理都加爆佢
8GB 10GB 12GB RAM 手機都有
至少做嘢嗰陣去咗第二度一陣返去嗰陣唔使再refresh
第一代air pro 得2G ram
reload到PK
淨係玩一隻手機game同睇netflix 64係咪一定夠用
硬件上完全無新野咁滯
4000 蚊 Air 都變左清貨路線
用1st gen pro 9.7inch就係頂唔算咁先升咗去11inch
夠,iOS 除左下載 App 都唔知有乜用
我都用緊睇,睇youtube都會彈app
以前大機 3888 / 細 3088
無 xs 咁大咬加少少算是正常
仲要有 3.5mm
ok
興幸上年買左ipad 6 無悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞