iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
得啦得啦,volume +/- 都係用舊零件啦
其實已經減咗價
當年部air 2 64gb要$46xx
今次呢部減咗$700
出面都即時降價
過兩日有埋信用卡優惠
全新應該3800左右
基本上你二手預3000
不定期出
出新機呢啲敏感期通常都避
你4月頭上去睇應該乜翻新都有
咁又點
到最後都要gay cock肯俾錢造之得
係傳用a9
三x用s835都夠膽死賣ipad pro個價
華偽屌米果啲除咗個名同山寨有咩分別
有時就係貪得無厭
貴價垃圾唔屌
走去屌低價機唔創新
10.5 唯一值得買既ipad ,之後出既全部都係製造垃圾,因為最好既野已有齊

pro 11:

呢啲價,買mba 就算了
話想取代電腦

但係佢連完整嘅file manager都做唔撚到
唔知部爆mon 2016 ipad pro係wilson仲trade唔trade到
用tablet時間一早過左pc
不過都係取代唔到
10.5一公佈spec我已經話佢overkill,第一次day 1衝去買電子產品。果然係正確既決定
agger
咁有啲人嘅工作同file management冇關嘛
真係要做呢啲嘢就會買電腦啦
但你會唔會成日要求部電腦嘅設計要好有創意?
合理價錢內做到想做嘅嘢就得㗎啦
如果我買IPad嘅原因只係想有個靚mon睇片上網
我確實唔需要佢有咩創意
mini4 繼續頂住先
IPHONE6+放到幾銀 想補錢買MINI
10.5打後嘅apple失哂控
閹嘢加價cut平line乜都做齊
希望XR/XS唔好賣令佢地番番去正軌
炒咗西女人+出新mini/air算係好開始
科技產品其實全部都要有創意
唔一定hi end先要有呢地要求

今次Apple江郎才盡就真
iPad呢類工具用途嘅嘢發展到今日仲邊洗創意
做到用家想做嘅嘢就得
話想取代電腦

但係佢連完整嘅file manager都做唔撚到
用tablet時間一早過左pc
不過都係取代唔到

其實有左右local storage 可以share 同時manage files 了
所以我到呢一刻都只係當iPad pro係高質玩具咁用
做嘢只係當bonus
個時啲人講到呢部平過2千添好難揀
幾時有實機睇
我覺得今年9月份出果啲野應該西女人有份經手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞